Behandeling van de vergeten zones zoals de nek, het decolleté en de handen

De nek, het decolleté en de handen zijn vaak vergeten zones op het gebied van huidverjonging. Deze zones zijn juist zo belangrijk omdat ze dagelijks worden blootgesteld aan de zon en naast het gezicht als eerste schade oplopen door invloeden van buitenaf. Naarmate we op leeftijd komen proberen we deze zones de verdoezelen met kleding, zoals bijvoorbeeld bij decolleté rimpels. Zonde is dat en zeker niet nodig want er is vrij gemakkelijk iets aan te doen.

Speciaal voor deze delicate zones werkt Cosmetisch Arts Annebeth Kroeskop met de Restylane Skinboosters Vital en Vital Light voor extra hydratatie en het verbeteren van de huidkwaliteit.

Deze behandeling verbetert de elasticiteit en ´volheid´ van de huid waardoor de jeugdigheid weer terug komt en oneffenheden en lijntjes worden verminderd. De behandeling is er op gericht om de huid van binnenuit te hydrateren waardoor het huidoppervlak zich al verbeteren. Middels een serie hydraterende micro injecties wordt hyaluronzuur in de huid aangebracht, deze substantie komt van nature voor in ons lichaam en absorbeert water waardoor de huid voller en jeugdiger oogt.

De hierboven genoemde zones zijn ook te behandelen met laser en peelings maar omdat de huid zo teer is kunnen er nooit sterke lasers of peelings worden ingezet waardoor de behandelingen veelvuldig herhaald moeten worden om effect te zien. Met de Vital behandelingen bereik je dus veel sneller het gewenste resultaat plus je hebt minder downtime.

De behandeling wordt aangeraden in een serie om zo het collageen en de elastische vezels te boosten en weer aan het werk te zetten. Bij voorkeur onderga je 3 behandelingen met een pauze van 2 tot 4 weken tussen de behandeling in. Prijs vanaf € 350