Intake plastische chirurgie

Intake plastische chirurgie

KNAP Institute heeft nieuws! Vanaf heden kunt u ook bij ons terecht voor uw intake gesprek betreft een plastisch chirurgische ingreep bij het Park Medisch Centrum. Het Park Medisch Centrum is gespecialiseerd in diverse operatieve correcties zoals borstvergroting, liposuctie, facelift, neuscorrectie, ooglid correcties etc.

Bent u benieuwd wat Dr. Beekmans voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak bij ons voor een vrijblijvend consult.

Over het intake gesprek

Over Park Medisch Centrum

Park Medisch Centrum bevindt zich in Rotterdam maar voor een ieder die woonachtig is in Amsterdam en omstreken kan het intakegesprek bij ons in de kliniek plaatsvinden. De intake zal worden verricht door plastische chirurg dr. S.J.A. Beekmans. Dr. S.J.A. Beekmans is gespecialiseerd in borstvergrotingen, ooglidcorrectie en buikwand correcties. Dr. Beekmans is tevens lid van de Nederlandse vereniging voor Plastische Chirurgie.

Bent u benieuwd wat Dr. Beekmans voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak bij ons voor een vrijblijvend consult. Aan een consult zijn € 50,- consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs. Voor meer informatie over Park Medisch Centrum en een overzicht van de behandelingen gaat u naar www.parkmedischcentrum.nl

Plastisch chirurg S.J.A Beekmans

Plastisch chirurg S.J.A Beekmans studeerde geneeskunde aan de vrije universiteit te Amsterdam. Na zijn studie werkte hij bij de algemene heelkunde in het St. Lucas Andreas ziekenhuis. De vooropleiding heelkunde in het kader van de opleiding werd doorlopen in het Rijnland ziekenhuis te Leiderdorp. De opleiding tot plastisch chirurg vond plaats in het VUmc te Amsterdam.
In 2008 trad hij in dienst van de maatschap plastische, reconstructieve- en handchirurgie van het HAGA-ziekenhuis en het hand- en polscentrum in Den Haag. Aandachtsgebieden zijn hand en polschirurgie, reconstructieve chirurgie en cosmetische chirurgie.
Binnen de cosmetische chirurgie is dr Beekmans gespecialiseerd in borstvergrotingen met prothesen of eigen lichaamsvet en borstlift, ooglidcorrectie en buikwand correcties.
Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe technieken en ontwikkelingen op zijn vakgebied bezoekt dr. Beekmans regelmatig congressen en nascholing cursussen in binnen en buitenland.
Dr. Beekmans is lid van de Nederlandse vereniging voor Plastische Chirurgie en de Nederlandse vereniging voor Handchirurgie.

KNAP Institute
Parnassusweg 9
1077DA Amsterdam

Contact
020 – 6708290
info@knapinstitute.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 – 21:00
Dinsdag 08:00 – 21:00
Woensdag 08:00 – 21:00
Donderdag 08:00 – 21:00
Vrijdag 08:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 10:00 – 18:00
Delen op FacebookTweet about this on TwitterGoogle+LinkedIn

Onze klanten vertellen

Chantal Janzen

“Ik ben super blij met de !QMS producten en behandelingen van !QMS bij KNAP. Deze...

Chantal Janzen
Wendy van Dijk

Wendy gebruikt de !QMS producten nu 3 maanden; “Ik ben mega enthousiast, mijn huid straalt...

Wendy van Dijk
Chantal Bles

Chantal Bles is verantwoordelijk voor de styling van televisie producties en fashion shoots voor glossy...

Chantal Bles
Vivian Reijs

“Ik ben echt heel kritisch als het op beautyproducten en behandelingen aankomt, maar soms komen...

Vivian Reijs