MENUMENU
MENUMENU

Cold laser clearlift

Nieuw: Cold laser clearlift voor huidversteviging bij KNAP Institute

Met de ontwikkeling van de laserapparatuur zijn er meer behandelmogelijkheden gekomen om de huid te verjongen, te vernieuwen en de huidstructuur te verbeteren. De clearlift is de nieuwste behandeling in ons aanbod en pakt huidveroudering aan zonder downtime. Deze behandeling is met name geschikt voor de leeftijdscategorie 25 t/m 50 jaar. Tijdens uw eerste bezoek in de salon kijken we samen met de huidtherapeute naar uw huidconditie. Vanuit daar wordt bepaald of de Clearlift een effectieve behandeling voor uw huidconditie is. In sommige gevallen kan een ander type behandeling aansluiten op uw verwachtingen. Hier zullen wij u dan uitvoerig over informeren.

Over onze behandeling

Huidveroudering uit zich niet alleen in fijne en diepe rimpels, maar ook in verslapping, vergroving van de huidstructuur, pigmentvlekken en een vale huidskleur. Huidveroudering ontstaat door een verlies van elastine en collageen, de bindweefselvezels die zorgen voor trekvastheid en stevigheid. De snelheid waarin de huid veroudert hangt af van vele factoren, zoals erfelijke aanleg, levensstijl en de mate van blootstelling aan UV-straling. Huidveroudering is onvermijdbaar en hoort bij het leven. Wel willen we mooi ouder worden en de huidkwaliteit optimaal houden.

De clearlift behandelt huidveroudering op een natuurlijke manier waardoor de huid zelf aan het werk gezet wordt om sterker en gezonder te worden.

Voor dat u deze behandeling kan ondergaan is een consult noodzakelijk.

Voor wie is de cold laser geschikt?

De cold laser ClearLift is met name geschikt voor mensen vanaf 30 jaar en ouder die willen werken aan het versterken van hun huid. De laser behandeling stimuleert de diepere huidcellen om nieuw collageen aan te maken. Deze loopt terug vanaf je 25e levensjaar, waarna de huid zijn stevigheid verliest.

Toepassingen

Niet alleen het gezicht kan met de ClearLift-laser worden behandeld, ook handen, het decolleté en de hals kunnen met de laser worden aangepakt. Doordat een behandeling met de ClearLift-laser nagenoeg pijnloos is, kan deze ook op gevoelige delen, zoals rond ogen en mond, worden toegepast.

Hoe gaat de laser te werk?

De golflengte van de laserstralen van de ClearLift-laserbehandeling is 1064, maar er kan ook geswitcht worden naar laserstralen met een golflengte van 532 nm (ideaal voor het behandelen van lichtere vlekken). De ClearLift zendt korte maar krachtige lichtflitsen uit. Deze gefractioneerde pulsen dringen door tot in de lederhuid, geven daar kleine micro-explosies en stimuleren de aanmaak van fibroblasten. Deze fibroblasten zorgen er vervolgens voor dat nieuw collageen wordt aangemaakt, belangrijk voor het steunweefsel van de huid. Oneffenheden worden hersteld en de huid wordt op natuurlijke wijze gelift. Naast huidverjonging kan de ClearLift-laser ook ingezet worden voor:

• Vermindering van fijne lijntjes
• Verbetering van een grove huidstructuur en zichtbare poriën.
• Vermindering van littekens, zoals striae en post acne littekens;
• Het verminderen van ongelijkmatige pigmentatie, waaronder melasma;
• De aanpak van rosacea en gebroken haarvaatjes;
• Vermindering van cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd;
• Verwijdering van tatoeages

Voor de behandeling

De therapeute neemt de geschiktheid voor de laser en eventuele risicofactoren door. De ClearLift-laser mag op nagenoeg alle huidtypen worden toegepast, ook gedurende de zomermaanden. 4 weken voor en 4 weken na een behandeling wordt u echter afgeraden om in direct zonlicht te gaan met uw gelaat. De rest van uw lichaam wel, bescherm altijd met een goede zonnebescherming van SPF30.

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling dient een beschermende bril gedragen te worden. De huid wordt gereinigd. Nadat de scanner op uw huid is geplaatst, voelt de patiënt warme pulsjes op de huid. Zo behandelen we het hele gebied zeer nauwkeurig. De behandeling zelf is pijnloos. Bij de behandeling zal uw huid licht rood worden. Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

Na de behandeling

Er is geen downtime, de huid zal iets warmer aanvoelen en dit behandelen we na met een verkoelende nabehandelingscrème, en mogelijk wat camouflage. Na de behandeling mag u gewoon weer douchen en producten gebruiken. Blijft u wel gedurende 4 weken na de behandeling uit de zon.

Het resultaat

Het proces van collageenvorming heeft tijd nodig. Na minimaal drie maanden kunt u het uiteindelijke effect van de behandeling pas zien. Het nieuwe weefsel dat door de huid is aangemaakt zal niet verdwijnen na verloop van tijd, dus de resultaten zijn blijvend. Uiteraard kan het verouderingsproces van de huid niet stop gezet worden en zal u het resultaat moeten onderhouden.

Combinatie behandelingen

Indien u expressierimpels (zoals een fronsrimpel en voorhoofdrimpels) helemaal weg wilt hebben komen botox of fillers in aanmerking.

Veelgestelde vragen

Het aantal behandelingen met de ClearLift hangt af van het gewenste resultaat en de huidige staat van de huid. Gemiddeld zijn er zo’n vier tot acht ClearLift behandelingen nodig. In het intakegesprek wordt dit besproken.

De Cold laser ClearLift is veilig in gebruik en voldoet aan de strengste veiligheidseisen. De laser is dan ook voorzien van een CE- en *FDA-keurmerk.
<em>* De Food and Drug Administration, afgekort FDA, is het agentschap van de federale overheid van de Verenigde Staten dat de kwaliteit van medische producten controleert. </em>

KNAP Institute
Parnassusweg 9
1077DA Amsterdam

Contact
020 – 6708290
info@knapinstitute.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 – 21:00
Dinsdag 08:00 – 21:00
Woensdag 08:00 – 21:00
Donderdag 08:00 – 21:00
Vrijdag 08:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 10:00 – 18:00
Delen op FacebookTweet about this on TwitterGoogle+LinkedIn

[instagram-feed]

Maak direct een afspraak bij KNAP Institute

Start young, Stay young

Bij KNAP Institute kunt u terecht voor een gratis en vrijblijvende MAC Huidscan.
De MAC huidscan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid.

Onze klanten vertellen

Onze blog

Blijf op de hoogte! Lees onze blog
×
KNAP Blog

KNAP Blog

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, de beste beauty tips en de meest recente behandelingen.
 
Lees onze blog

×
KNAP Blog

Onze blog

Blijf op de hoogte! Lees onze blog