Laserbehandeling littekens

Laserbehandeling littekens bij KNAP Institute

Stoort u zich aan littekens op het gelaat of lichaam veroorzaakt door bijvoorbeeld een operatie of acne? Daar kunnen we bij KNAP Institute nu wat aan doen met een geavanceerde laserbehandeling. Littekens verdwijnen helaas meestal niet vanzelf en kunnen als ontsierend ervaren worden. Laserbehandeling kan uitkomst bieden zodat uw huid gladder, egaler en stralender wordt.

Over onze laserbehandeling

Het behandelen van (acne) littekens

Bij KNAP Institute werken we met de Harmony XL Pro laser waarbij we uw huid kunnen behandelen met het zogeheten Trans-Epidermal-Delivery systeem, afgekort TED. Met het TED systeem kunnen wij heel precies te werk gaan voor een optimaal resultaat. Het is belangrijk om te weten dat de behandeling de littekens zeker zal doen vervagen maar 100% verdwijnen is niet in alle gevallen haalbaar. Bespreek daarom altijd uw verwachtingspatroon van te voren met de behandelend arts.

Voor de behandeling

Voordat wij met de laserbehandeling van start kunnen gaan is het belangrijk dat de huid rustig is en in geval van een acne litteken behandeling dienen de ontstekingen geheel uitgedoofd zijn. U dient tevens gedurende 1 maand vooraf aan de behandeling zon te mijden en uw huid te beschermen met factor 50.

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling kunt u een branderig gevoel ervaren maar door de verdovende crème zal dit minimaal zijn.De behandeling is volkomen veilig en geeft uitstekende resultaten bij verschillende huidtypes. Het geavanceerde systeem voldoet aan de meest strikte veiligheidseisen en is FDA goedgekeurd.

Na de behandeling

Na de behandeling is de huid wat rood en zal deze wat branderig aanvoelen. U dient de huid goed in te smeren met oxygenetix of een andere post procedure crème, wij kunnen u hierin adviseren.

Het gezicht kan 2 dagen opgezwollen zijn en u dient rekening te houden met een social downtime van maximaal 1 week. Na iedere sessie dient u gedurendeminimaal 1 maand uit de zon te blijven en uw huid de hele dag te beschermen met factor 50.

Hoeveelheid behandelingen

Meestal zijn 3 tot 5 behandelingen voldoende, maar afhankelijk van de ernst kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Tijdens het intake gesprek kunnen we u een inschatting geven van de benodigde sessies. De sessies worden meestal met een interval van 4 weken ingepland.

KNAP Institute
Parnassusweg 9
1077DA Amsterdam

Contact
020 – 6708290
info@knapinstitute.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 – 21:00
Dinsdag 08:00 – 21:00
Woensdag 08:00 – 21:00
Donderdag 08:00 – 21:00
Vrijdag 08:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 10:00 – 18:00
Delen op FacebookTweet about this on TwitterGoogle+LinkedIn

Maak direct een afspraak bij KNAP Institute

The happiest girls, are the prettiest

Wilt u ook weten wat onze Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop voor u kan betekenen?
Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak voor onze gratis consult!

Onze klanten vertellen

Chantal Janzen

“Ik ben super blij met de !QMS producten en behandelingen van !QMS bij KNAP. Deze...

Chantal Janzen
Wendy van Dijk

Wendy gebruikt de !QMS producten nu 3 maanden; “Ik ben mega enthousiast, mijn huid straalt...

Wendy van Dijk
Chantal Bles

Chantal Bles is verantwoordelijk voor de styling van televisie producties en fashion shoots voor glossy...

Chantal Bles
Vivian Reijs

“Ik ben echt heel kritisch als het op beautyproducten en behandelingen aankomt, maar soms komen...

Vivian Reijs