Lippen opvullen Amsterdam

lippenopvullenamsterdam3

Lippen opvullen bij KNAP Institute

Mooie, volle lippen zijn aantrekkelijk en geven uw gezicht een verleidelijke en jeugdige uitstraling. De lippen zijn de ware blikvangers van uw gezicht en trekken vaak als eerste de aandacht.

Niet iedereen is gezegend met volle lippen, maar bij KNAP Institute kunt u terecht voor een veilige behandeling met fillers, die uw lippen op een natuurlijke manier kunnen vergroten.

Over onze behandeling

Mooie en volle lippen

Ook u kunt volle lippen krijgen! KNAP Institute is gespecialiseerd in het voller maken van uw smalle lippen door een behandeling met fillers. Ook asymmetrische lippen kunnen behandeld worden, zodat u een stralende en zelfverzekerde glimlach krijgt.

Heeft u last van rimpeltjes rondom de lippen? Deze ontstaan door onder andere ouder worden of roken. Ook de overgang kan een oorzaak zijn van zichtbare rimpeltjes, omdat de lippen dunner worden. Deze lijntjes zijn eveneens met een filler-behandeling voor de lippen uitstekend te verhelpen.

Kosten

De kosten van een filler-behandeling voor de lippen zijn afhankelijk van uw wensen. De hoeveelheid vulstof en het materiaal dat gebruikt wordt tijdens de behandeling zijn bepalend voor de prijs. U wilt echter niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan. Daarom wordt vooraf uitvoerig met u besproken wat uw wensen zijn en de bijbehorende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van fillers die bestaan uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Met een naald worden de fillers in de lippen gespoten. Deze fillers zorgen ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en uw lippen voller lijken. De behandeling duurt gemiddeld slechts  15 minuten.

Na de behandeling

Een filler-behandeling voor de lippen heeft geen tot weinig bijwerkingen. In sommige gevallen kan er sprake zijn van lichte zwellingen en wat rode plekken. In een enkel geval kunt u last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen al weer binnen een paar dagen. Het effect van de behandeling zal zichtbaar zijn als eventuele zwellingen zijn verdwenen.

Het resultaat van de filler is langdurig: gemiddeld 10 maanden.

Veelgestelde vragen

De lippen zijn vaak wat gevoeliger, maar door het gebruik van de canule is de behandeling minder pijnlijk. Vanzelfsprekend zal de ene cliënt er minder last van hebben dan de ander, afhankelijk van hoe gevoelig iemand is. Er is een mogelijkheid om voor de filler-behandeling een verdovende crème aan te brengen. Dit kunt u van te voren met de arts overleggen.

Alle materialen en technieken zijn uitvoerig getest en de behandelingen voldoen daarmee aan de internationale cosmetische voorwaarden. U mag dus verwachten dat de behandelingen met fillers veilig en betrouwbaar zijn. Bij vragen of twijfel kunt u altijd contact opnemen met KNAP Institute.

Hoewel de lippen nog wel even gevoelig blijven, kunt u gerust uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken. In sommige gevallen kan er sprake zijn van rode vlekken, blauwe plekken en lichte zwellingen. Deze zullen echter weer snel verdwijnen. Voorzichtigheid met uw huid is uiteraard wel geboden.

Dit wordt ten strengste afgeraden. De stoffen in een lipvergrotende lipgloss zorgen dat de filler erg snel afgebroken wordt.

KNAP Institute
Parnassusweg 9
1077DA Amsterdam

Contact
020 – 6708290
info@knapinstitute.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 – 21:00
Dinsdag 08:00 – 21:00
Woensdag 08:00 – 21:00
Donderdag 08:00 – 21:00
Vrijdag 08:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 10:00 – 18:00
Delen op FacebookTweet about this on TwitterGoogle+LinkedIn

Maak direct een afspraak bij KNAP Institute

The happiest girls, are the prettiest

Wilt u ook weten wat onze Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop voor u kan betekenen?
Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak voor onze gratis consult!

Onze klanten vertellen

Chantal Janzen

“Ik ben super blij met de !QMS producten en behandelingen van !QMS bij KNAP. Deze...

Chantal Janzen
Wendy van Dijk

Wendy gebruikt de !QMS producten nu 3 maanden; “Ik ben mega enthousiast, mijn huid straalt...

Wendy van Dijk
Chantal Bles

Chantal Bles is verantwoordelijk voor de styling van televisie producties en fashion shoots voor glossy...

Chantal Bles
Vivian Reijs

“Ik ben echt heel kritisch als het op beautyproducten en behandelingen aankomt, maar soms komen...

Vivian Reijs