Sculptra Amsterdam

Sculptra bij KNAP Institute

Sculptra heeft net als fillers een volumeherstellend effect, alleen is het uiteindelijke resultaat pas na een aantal weken zichtbaar. Het effect van de sculptra-behandeling werkt echter veel langer door. Sculptra werkt anders dan de meer bekende fillers, namelijk dat het de vorming van het eigen collageen stimuleert. Tijdens de behandeling wordt de sculptra met naald of canule geïnjecteerd, precies in de zones waar de rimpels en huidverzakkingen zich bevinden. Het hoofdbestanddeel van Sculptra wordt langzaam door de cellen opgenomen en omgezet tot collageen. Hierdoor herstelt de huid zich van binnenuit en ziet er na een aantal weken steviger, voller en jonger uit.

Over onze behandeling

De behandeling

Sculptra heeft als specifieke eigenschap dat het de aanmaak van het lichaamseigen collageen stimuleert. Direct na de behandeling met sculptra zie je al het resultaat, maar na een dag of twee neemt het effect alweer af.  Na een aantal weken zal het definitieve resultaat van sculptra zichtbaar zijn door vermindering van rimpels en het strakker worden van de huid. Dit is het effect van het nieuw gevormde collageenweefsel.
Om het resultaat langer te behouden en te optimaliseren is het cruciaal dat het behandelde gebied dagelijks gemasseerd wordt.

Na een behandeling met sculptra dient u de behandelde gebieden nog regelmatig handmatig te passeren zodat de cellen actief blijven werken aan de (her)vorming van collageen.

Geadviseerd wordt om het behandelde gebied na de sculptra-behandeling elke dag 5 maal 5 minuten te masseren, gedurende vijf dagen.

Veelgestelde vragen

Al direct na de behandeling is het resultaat zichtbaar, echter dit zal na een paar dagen weer verdwijnen. Het geïnjecteerde bestanddeel zal het lichaamseigen collageen stimuleren om zelf de productie te verhogen. Het uiteindelijke resultaat ziet u na zo’n 6 weken.

Ja, dit is belangrijk en cruciaal voor een optimaal resultaat. De massage zorgt ervoor dat de stof gelijkmatig wordt verspreid en opgenomen door de huid. Bovendien helpt de massage een betere doorbloeding van de huid, dat het uiteindelijke resultaat ook bevordert.

KNAP Institute
Parnassusweg 9
1077DA Amsterdam

Contact
020 – 6708290
info@knapinstitute.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 – 21:00
Dinsdag 08:00 – 21:00
Woensdag 08:00 – 21:00
Donderdag 08:00 – 21:00
Vrijdag 08:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 10:00 – 18:00
Delen op FacebookTweet about this on TwitterGoogle+LinkedIn

Maak direct een afspraak bij KNAP Institute

The happiest girls, are the prettiest

Wilt u ook weten wat onze Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop voor u kan betekenen?
Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak voor onze gratis consult!

Onze klanten vertellen

Chantal Janzen

“Ik ben super blij met de !QMS producten en behandelingen van !QMS bij KNAP. Deze...

Chantal Janzen
Wendy van Dijk

Wendy gebruikt de !QMS producten nu 3 maanden; “Ik ben mega enthousiast, mijn huid straalt...

Wendy van Dijk
Chantal Bles

Chantal Bles is verantwoordelijk voor de styling van televisie producties en fashion shoots voor glossy...

Chantal Bles
Vivian Reijs

“Ik ben echt heel kritisch als het op beautyproducten en behandelingen aankomt, maar soms komen...

Vivian Reijs