MENUMENU
MENUMENU

Tanden bleken Amsterdam

Tanden bleken bij KNAP Institute

Een bijzonder feestje binnenkort? Of een spannende sollicitatie? Of gestopt met roken? Er zijn genoeg redenen om jezelf te verwennen met een stralende witte lach! Koffie, rode wijn, bepaalde (gekleurde) voedingsmiddelen en roken kunnen behoorlijke vlekken op de tanden achterlaten en dat is natuurlijk niet mooi. Een goed verzorgde lach is uw visite kaartje. Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor een professionele en veilige ´in office´ bleekbehandeling.

Veilig tanden bleken

Onze professionele en door tandartsen goedgekeurde bleekbehandeling bevat geen peroxide en is pijnloos. Doordat er geen peroxide wordt gebruikt kan de behandeling tevens toegepast worden op gevoelige tanden. De volledige behandeling bestaat uit 3 korte behandelingen a 20 minuten die, indien gewenst, in één sessie uitgevoerd kunnen worden. Heeft u alleen een kleine touch up nodig dan volstaat 1 sessie a 20 minuten.

Voor de behandeling

Voor de behandeling bepalen we de huidige kleur van uw tanden aan de hand van een shadeguide. Tevens wordt de conditie van uw tandvlees gecontroleerd en worden uw tanden goed schoongemaakt.

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling wordt een mondspreider aangebracht waardoor de lippen worden beschermd. Vervolgens wordt het bleekproduct op de tanden aangebracht en wordt het gebit onder gedurende 20 minuten onder een lamp geplaatst zodat het bleekproduct in werking wordt gezet. Afhankelijk van de doelstelling en uw wensen wordt deze behandeling tot 3 keer toe herhaald in 1 sessie voor maximaal effect.

Na de behandeling

Het effect van de behandeling is meteen zichtbaar. De duurzaamheid van het resultaat is afhankelijk van uw consumptiepatroon. Wanneer u bijvoorbeeld veel kleurstofhoudende voedingsmiddelen nuttigt dan zal het resultaat sneller teruglopen. Met name in de eerste twee weken na de behandeling is het belangrijk om de consumptie van koffie, wijn en tabak zo veel mogelijk te vermijden. Gebruikt u toch koffie of andere gekleurde consumptie dan adviseren wij u om meteen uw mond goed na te spoelen met water en eventueel direct de tanden te poetsen. Daarnaast adviseren wij u om het resultaat (langdurig) bij te houden met een goede Whitening tandpasta en het regelmatig poetsen van de tanden met een Teeth Whitening Powder. (Beide producten zijn bij ons in de salon verkrijgbaar).

Touch up behandeling

Wanneer het resultaat terug loopt kunt u altijd terug komen voor een 20 minuten durende touch up behandeling. Zo kunt u eenvoudig het mooie witte resultaat vast houden. Vergeet daarnaast niet om terugloop van het resultaat te vertragen door gebruik te maken van een Whitening tandpasta en een Teeth Whitening Powder.

Over tanden bleken zonder waterstofperoxide

Bij KNAP Institute werken we met peroxidevrije bleekgels. De gels bevatten een lage concentratie Sodium Bicarbonaat wat de tanden wit(ter) maakt. Deze producten zijn voordeliger en vooral ook veiliger dan waterstofperoxide.
De voordelen van tanden bleken met een peroxidevrije tandenbleek gel zijn als volgt:
• Verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen
• Snel resultaat (een volledige sessie duurt max 3 x 20 minuten)
• Geen bijwerkingen
• Geschikt voor gevoelige tanden
• Voordeliger dan een waterstof peroxide behandeling bij de tandarts

Prijs volledige sessie €109,95

KNAP Institute
Parnassusweg 9
1077DA Amsterdam

Contact
020 – 6708290
info@knapinstitute.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 – 21:00
Dinsdag 08:00 – 21:00
Woensdag 08:00 – 21:00
Donderdag 08:00 – 21:00
Vrijdag 08:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 10:00 – 18:00
Delen op FacebookTweet about this on TwitterGoogle+LinkedIn

Maak direct een afspraak bij KNAP Institute

Start young, Stay young

Bij KNAP Institute kunt u terecht voor een gratis en vrijblijvende MAC Huidscan.
De MAC huidscan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid.

Onze klanten vertellen

Carolien Spoor

”Na mijn zwangerschap merkte ik dat mijn huid een stuk slapper was en behoorlijk wat...

Carolien Spoor
Vivian Reijs

“Ik ben echt heel kritisch als het op beautyproducten en behandelingen aankomt, maar soms komen...

Vivian Reijs

Onze blog

Blijf op de hoogte! Lees onze blog
×
KNAP Blog

KNAP Blog

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, de beste beauty tips en de meest recente behandelingen.
 
Lees onze blog

×
KNAP Blog

Onze blog

Blijf op de hoogte! Lees onze blog