MENUMENU
MENUMENU

Ultralift®

Time to lift: KNAP Institute lanceert de UltraLift® behandeling®

KNAP Institute is gestart met biostimulatie en ultrasound! U kunt bij ons terecht voor de gloednieuwe innovatieve UltraLift® gezichtsbehandeling. Deze razend populaire techniek voor huidverstrakking is een non invasieve behandeling waarbij we uw contouren weer terug kunnen laten komen.

Over Biostimulatie

Biostimulatie is trending in de beauty wereld en wij werken met de Futura® Ultra Pro van Ultratone; de wereldleider op het gebied van professionele en non-invasieve esthetische behandelingen.
Biostimulatie houdt eigenlijk in dat lichaamseigen processen worden geimiteerd en bevordert zodat de huid zichzelf zal verbeteren en dus verjongen. Het fijne aan de UltraLift® behandeling is dat we het programma helemaal kunnen aanpassen op geslacht, huidskleur, huidtype en de vorm van je gezicht! Het resultaat is een onder andere een liftend effect, een gladde huid en vermindering van fijne lijntjes en oneffenheden.

Over de behandeling

De behandeling met zogenaamde bio-elektrische signalen is geheel pijnloos en geeft verbluffende resultaten. De behandeling is opgebouwd uit 3 fasen:

Fase 1:
Er wordt gestart met de Facial Activator. Via 20 facial leads worden bio-elektrische signalen aan het gezicht afgegeven. Deze signalen dringen door in de huid, het bindweefsel, het lymfatisch systeem, de bloedcirculatie en de motorpunten van de spieren. De Ultratone signalen zorgen ervoor dat de spieren samentrekken en hierdoor wordt het gezicht verstevigd, versterkt en gelift! Door deze spier samentrekkingen kunnen we de huidveroudering bestrijden en de huid aanzienlijk gladder maken.

Fase 2:
De behandeling gaat vervolgens verder met de zogenaamde Microwands. Deze applicatie van kleine gepulseerde microstroom wordt gebruikt als een aangename behandeling om de dermale weefsels te verjeugdigen, de productie van collageen en elastine te verhogen en de celregeneratie te versnellen. Dit alles zorgt er voor dat de doorbloeding wordt verhoogd en de huid zal steviger aanvoelen. Deze medische applicatie is vertaald naar een effectieve methoden om een Facelift te bewerkstelligen zonder chirurgie.

Fase 3:
De behandeling wordt afgesloten met de 3MHZ Ultrasound. Deze applicator met instelbare intensiteit pakt de fijne lijntjes aan, helpt bij het reduceren van een eventuele onderkin en verbetert de acne huid.

De effecten van de UltraLift® op een rij

  • Versteviging van de huid
  • Verbeterde bloedcirculatie
  • Vervagen van fijne lijntjes
  • Nieuwe aanmaak van collageen
  • Verbeterde huidstructuur
  • Verbetering van de acne huid
  • Bevordering van de celdeling

Prijs per behandeling 129 euro. Time to lift!

Veelgestelde vragen over Ultralift®

Vanaf het 25e levensjaar begint ons lichaam collageen te verliezen.Het natuurlijke collageen neemt af met ongeveer 1.5% per jaar en (helaas) begin je dus rond de 30 jaar veranderingen te zien in de structuur en elasticiteit van de huid. Om het verouderingsproces zo lang mogelijk uit te stellen en te vertragen raden wij de UltraLift® aan vanaf 25 jaar.

Wij raden de behandeling aan in een kuurvorm van 12 behandelingen. Na deze kuur raden we aan om het resultaat met 1 behandeling per maand bij te houden. Prijs per behandeling 129 euro.

Locatie Parnassusweg 9

KNAP Institute
Parnassusweg 9
1077DA Amsterdam
020 – 6708290
info@knapinstitute.nl

Openingstijden Parnasusweg
Maandag 08:00 – 21:00
Dinsdag 08:00 – 21:00
Woensdag 08:00 – 21:00
Donderdag 08:00 – 21:00
Vrijdag 08:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 10:00 – 18:00

Locatie Willemsparkweg 168

Geopend per oktober

KNAP Willemsparkweg
Willemsparkweg 168
1071HT Amsterdam
020 – 6708290
info@knapwillemsparkweg.nl

Openingstijden Willemsparkweg
Maandag 12:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag Gesloten
Delen op FacebookTweet about this on TwitterGoogle+LinkedIn

Maak direct een afspraak bij KNAP Institute

The happiest girls, are the prettiest

Wilt u ook weten wat onze Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop voor u kan betekenen?
Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak voor onze gratis consult!

Onze klanten vertellen

Onze blog

Blijf op de hoogte! Lees onze blog