MENUMENU
MENUMENU

KNAP Institute is uitgeroepen tot snelst groeiende salon van het jaar 2017

 

KNAP Institute heeft de nummer 1 positie in de wacht weten te slepen, dit hebben wij gisteren te horen gekregen. !QMS Mediscosmetics heeft ons dit jaar  wederom verkozen tot snelst groeiende salon en daarmee zijn we dit jaar weer de nr 1 in de Benelux!

!QMS is al jaren onze top favoriete gezichtsbehandeling en menig BN-er komt ook maandelijks bij KNAP voor hun favoriete !QMS treatment. !QMS Medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer ´op te vullen met collageen´ en hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug zonder gebruik te maken van injectietechnieken.

De !QMS Medicosmetics collageen behandelingen worden onderverdeeld in 3 verschillende fases. U start altijd met een fase 1 behandeling en na 4 maanden kunt u overstappen op fase 2 en weer 4 maanden later op fase 3. Dit heeft met de intensiviteit van de behandelingen te maken.

Middels het bijwonen van uitgebreide !QMS trainingen blijft ons team zich continue verbeteren. Daarnaast zijn we altijd op de hoogte van alle noviteiten. Zo ben je altijd verzekerd van de beste behandelingen en uitgebreid skin care advies bij ons in de salon.

Ben je nog niet bekend met !QMS? Maak dan snel een afspraak en laat je huid heerlijk verwennen door het skincare team. Klik hier voor meer info qms-anti-aging.

Nu gaan we proosten met een glaasje bubbels! Tot snel! Liefs het KNAP team

×
KNAP Blog

KNAP Blog

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, de beste beauty tips en de meest recente behandelingen.
 
Lees onze blog

×
KNAP Blog

Onze blog

Blijf op de hoogte! Lees onze blog