MENUMENU
MENUMENU

Uw vraag over handverjonging

De handen zijn vaak ´vergeten´ zones wanneer het gaat om cosmetische behandelingen terwijl de handen juist zo belangrijk en tekenend kunnen zijn. De handen worden net als het gezicht en de hals en het decolleté vaak aan zonlicht blootgesteld waardoor (droogte)lijntjes en onzuiverheden de kop opsteken. Naarmate we ouder worden kunnen er op de handen ook rimpels ontstaan evenals verslapping en pigmentatie.

Handverjonging, de behandeling

Wanneer het gezicht wordt behandeld met lasers en/of fillers dan is het mooi als de handen mee behandeld worden voor een ´even´ resultaat. Voor het verbeteren van de huidkwaliteit van de handen bieden wij verschillende behandelingen aan. Afhankelijk van de huidconditie en de wensen kunnen we samen met u een behandelplan opstellen.

Zo werken we voor dit gebied onder andere met een filler behandeling voor het geven van volume. Een laser behandeling helpt met name voor de versteviging van de huid en het aanpakken van pigmentatie. De Tixel behandeling werkt ook op versteviging en de vermindering van fijne lijntjes en zonbeschadiging. Afhankelijk van uw huidconditie kan het zijn dat een combinatie behandeling de beste uitkomst biedt.

De Tixel gebruikt een nieuw concept genaamd Thermo-Mechanische Ablatie. Dit houdt in dat een kopje (1 cm2) met kleine titanium pinnen heel kort tegen de huid aan wordt geschoten. Door middel van een korte contactduur met de huid worden er micro gaatjes in de huid gemaakt en wordt warmte diep in de huid gebracht. Door de kleine wondjes wordt een wondgenezingsproces op gang gebracht.

Lees meer over onze Tixel behandeling

Een volumeherstellende behandeling met fillers kan ingezet worden voor het behandelen van voorhoofdsrimpels. Fillers worden door middel van injecties met gewone naalden en/of een canule (holle naald) geïnjecteerd op de te behandelen plekken. De ingebrachte gel zorgt er op de strategische plekken voor dat de huid meer volume krijgt.

Lees meer over filler behandeling

De Erbium laser behandeling is gericht op de aanpak van diepe rimpels en littekens. Deze behandeling is ideaal voor algehele huidverbetering maar kan ook plaatselijk ingezet worden.

Lees meer over onze Erbium Laser behandeling

Plan direct uw gratis huidscan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.