MENUMENU
MENUMENU

Uw vraag over ingevallen wangen

Naarmate we ouder worden krijgen we vroeg of laat te maken met rimpels en huidverzakkingen. Deze huidverzakkingen maken vaak dat onze uitstraling ongewenst veranderd. Meestal zijn verzakkingen het eerst zichtbaar bij de wangen. Niet alleen zijn ingevallen wangen het gevolg van ouderdom het kan ook voorkomen dat vroegtijdige verzakkingen optreden als gevolg van gewichtsverlies, stress, slaaptekort of zware periodes.

Ingevallen wangen behandelen

Ingevallen wangen maken dat het gezicht een oudere of sobere uitstraling krijgt. Bij de eerste tekenen van ingevallen wangen kan een Tixel behandelkuur mooie resultaten geven. De Tixel zorgt er voor dat er meer collageen in de huid wordt aangemaakt waardoor we doorgaans na 3 a 4 maanden een aanzienlijke toename in volume kunnen waarnemen.

Afhankelijk van de mate ver verzakking kan een filler behandeling worden aangeraden om het volume te herstellen waardoor u er weer frisser uit zult zien. Afhankelijk van de situatie en de wensen zijn er verschillende typen filler behandelingen mogelijk. Zo wordt er binnen KNAP Clinic gewerkt met onder andere hyaluronzuur fillers, Radiesse en Sculptra.

Dankzij fillers kan het gezicht weer haar volume terugkrijgen en worden rimpels minder hard en zichtbaar. Als we ouder worden, dan zie je dat ook aan ons gezicht: er ontstaan rimpels, de huid wordt slapper en verliest haar volume. Hierdoor kan ook uw mimiek veranderen. Met fillers kunnen die specifieke plekken behandeld worden, zodat het volumeverlies als het ware wordt opgevuld. Huidverzakkingen en rimpels kunnen door het toepassen van fillers uitgesteld en in sommige gevallen zelfs voorkomen worden. Bij KNAP Institute wordt gewerkt met meerdere soorten fillers: hyaluronzuur (merken Restylane en Emervel), calciumhydroxyapathiet (merk Radiesse) en poli-l-melkzuur (merk Sculptra).

Lees meer over filler behandeling

De Tixel gebruikt een nieuw concept genaamd Thermo-Mechanische Ablatie. Dit houdt in dat een kopje (1 cm2) met kleine titanium pinnen heel kort tegen de huid aan wordt geschoten. Door middel van een korte contactduur met de huid worden er micro gaatjes in de huid gemaakt en wordt warmte diep in de huid gebracht. Door de kleine wondjes wordt een wondgenezingsproces op gang gebracht.

Lees meer over onze Tixel behandeling

Hifu is een unieke behandeling op basis van ultrasound om de huid te verstrakken op een non invasieve manier. Naarmate we ouder worden krijgen we te maken met verslapping van de huid. De collageen aanmaak neemt af waardoor de huid er minder stevig uit ziet. De energie die vrijkomt in deze behandeling zorgt ervoor dat de collageen aanmaak een boost krijg

Lees meer over onze Hifu Behandelingen

Plan direct uw gratis huidscan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.