MENUMENU
MENUMENU

Uw vraag over uw kin

Onze kin is een belangrijk onderdeel van de zogeheten beauty triangle. Wanneer de kin niet in verhouding staat tot de rest van het gezicht kan een filler behandeling uitkomst bieden.

Kin behandelen

Met een filler behandeling kunnen we meer volume aan de kin geven waardoor deze wat groter wordt of meer naar voren wordt geplaatst voor een scherper profiel. De kin wordt vaak tegelijkertijd met de kaaklijn behandeld voor een strakkere profilering.

Naast het herstellen van volume verlies in de kin kunnen we ook putjes en rimpeltjes behandelen. Putjes en rimpeltjes zijn meestal het gevolg van een spierspanning en met een botox behandeling kan dit verzacht worden.

Dankzij fillers kan het gezicht weer haar volume terugkrijgen en worden rimpels minder hard en zichtbaar. Als we ouder worden, dan zie je dat ook aan ons gezicht: er ontstaan rimpels, de huid wordt slapper en verliest haar volume. Hierdoor kan ook uw mimiek veranderen. Met fillers kunnen die specifieke plekken behandeld worden, zodat het volumeverlies als het ware wordt opgevuld. Huidverzakkingen en rimpels kunnen door het toepassen van fillers uitgesteld en in sommige gevallen zelfs voorkomen worden. Bij KNAP Institute wordt gewerkt met meerdere soorten fillers: hyaluronzuur (merken Restylane en Emervel), calciumhydroxyapathiet (merk Radiesse) en poli-l-melkzuur (merk Sculptra).

Lees meer over onze fillers behandeling

Door botox gedoseerd in te zetten tijdens een behandeling, wordt de spier niet geheel ‘plat’ gelegd. Hierdoor is het resultaat veel natuurlijker en ziet uw huid er jong en stralend uit. Botox wordt ingezet voor dynamische rimpels die veroorzaakt worden door samentrekking van spieren.

Lees meer over onze botox behandeling

Plan direct uw gratis huidscan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.