MENUMENU
MENUMENU

Uw vraag over lippen

De mond is een blikvanger in het gezicht. Volle goed gevormde lippen zijn een veelgehoorde wens. Dunne lippen kunnen genetisch zijn bepaald maar ook worden onze lippen dunner naarmate we ouder worden. Een filler behandeling biedt uitkomst.

Lippen behandelen

Deze behandeling vergt precisie werk. De juiste dosering, de juiste verhoudingen en de juiste contouren bepalen een succesvol eindresultaat. Vaak worden fillers in de lippen verkeerd ingebracht waardoor een ´duckface´ ontstaat; dit is alles behalve wenselijk. Bij KNAP Clinic streven we altijd naar een natuurlijk resultaat wat past bij het gezicht. Bij het vullen van de lippen kunnen we de contouren accentueren en volume aanbrengen.

Daarnaast wordt een fillerbehandeling van de lippen vaak gecombineerd met het behandelen van afhangende mondhoeken, de neus- lippen plooi en fijne lijntjes rondom de mond.

Dankzij fillers kan het gezicht weer haar volume terugkrijgen en worden rimpels minder hard en zichtbaar. Als we ouder worden, dan zie je dat ook aan ons gezicht: er ontstaan rimpels, de huid wordt slapper en verliest haar volume. Hierdoor kan ook uw mimiek veranderen. Met fillers kunnen die specifieke plekken behandeld worden, zodat het volumeverlies als het ware wordt opgevuld. Huidverzakkingen en rimpels kunnen door het toepassen van fillers uitgesteld en in sommige gevallen zelfs voorkomen worden. Bij KNAP Institute wordt gewerkt met meerdere soorten fillers: hyaluronzuur (merken Restylane en Emervel), calciumhydroxyapathiet (merk Radiesse) en poli-l-melkzuur (merk Sculptra).

Lees meer over onze fillers behandeling

Plan direct uw gratis huidscan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.