MENUMENU
MENUMENU

Uw vraag over melasma

Melasma is een pigmentstoornis waarbij donkere vlekken ontstaan op de huid.

Melasma behandelen

Deze plekken (meestal op de jukbenen, het voorhoofd en de kin) zijn vaak grillig qua vorm en deze stoornis wordt vaak gezien tijdens de zwangerschap door hormonale veranderingen (het zogenaamde zwangerschapsmasker).

Melasma is te behandelen alleen is het vaak noodzakelijk om langdurig te behandelen omdat de plekken weer terug kunnen komen.

Chronische zonschade, maar ook trauma, zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid of agressieve huidbehandelingen kunnen pigmentproblemen geven. Wij behandelen doorgaans pigmentatie met onze laserbehandelingen. Echter, deze behandeling is in sommige gevallen niet voldoende om de pigmentatie aan te pakken.

Voor de behandeling van ‘moeilijkpigment’; dat wil zeggen melasma of pigment dat moeilijk of niet op andere therapieën reageert, adviseren we de Me-line. Melasma is een pigmentstoornis waarbij grillige donkerbruine vlekken ontstaan (meestal in het gezicht).

Lees meer over onze ME-line behandeling

De meest geschikte kandidaten voor deze actieve 
retinol behandeling zijn mensen met een normale huid 
en een goede weerstand. 6% Pure Retinol Peel geeft dramatische en snelle huidverjonging. Dankzij aanvullende antioxidanten wordt de huid beschermd tegen beschadiging door vrije radicalen. De huid wordt zichtbaar gladder, helderder en gelijkmatiger.

Lees meer over onze retinol peeling behandeling

Plan direct uw gratis huidscan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.