MENUMENU
MENUMENU

Uw vraag over neuslippenplooi

Een diepe(re) neuslippenplooi kan het gezicht een vermoeide uitstraling geven doordat deze plooi het gezicht behoorlijk kan tekenen. Doorgaans ontstaat de neuslippenplooi naarmate we ouder worden maar soms kan deze plooi ook al goed zichtbaar zijn op jongere leeftijd. De oorzaak is meestal te vinden in het volumeverlies op de jukbeenderen maar ook simpelweg in de verslapping van de huid en daarnaast krimpt je hoofd ook aan de binnenkant.

Hoe behandel je neuslippenplooi?

De Neuslippenplooi kan worden behandeld met fillers. Naast het direct behandelen van de neuslippenplooi zelf wordt ook meestal wat filler aangebracht in de wangen om de gewenste lift te verkrijgen.

Wanneer het om een fijne (expressie) lijn gaat kan de plooi soms behandeld worden met een Tixel behandeling of een Erbium Laser behandeling. Echter, met deze behandeling kunnen de lijnen wat worden verzacht maar deze behandeling zal geen lift creëren.

Een volumeherstellende behandeling met fillers kan ingezet worden voor het behandelen van voorhoofdsrimpels. Fillers worden door middel van injecties met gewone naalden en/of een canule (holle naald) geïnjecteerd op de te behandelen plekken. De ingebrachte gel zorgt er op de strategische plekken voor dat de huid meer volume krijgt.

Lees meer over filler behandeling

De Tixel gebruikt een nieuw concept genaamd Thermo-Mechanische Ablatie. Dit houdt in dat een kopje (1 cm2) met kleine titanium pinnen heel kort tegen de huid aan wordt geschoten. Door middel van een korte contactduur met de huid worden er micro gaatjes in de huid gemaakt en wordt warmte diep in de huid gebracht. Door de kleine wondjes wordt een wondgenezingsproces op gang gebracht.

Lees meer over onze Tixel behandeling

De Erbium laser behandeling is gericht op de aanpak van diepe rimpels en littekens. Deze behandeling is ideaal voor algehele huidverbetering maar kan ook plaatselijk ingezet worden.

Lees meer over onze Erbium Laser behandeling

Plan direct uw gratis huidscan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.