MENUMENU
MENUMENU

Uw vraag over rosacea

Rosacea is een chronische huidaandoening waarbij kleine ontstekingen (papels) ontstaan.

Rosacea behandelen

Kenmerken van deze huidaandoening zijn uitgezette bloedvaatjes, bultjes, puistjes en roodheid.

PCA SKIN is al ruim 25 jaar de pionier op het gebied van huidverbetering. PCA Skin is een medisch georiënteerde verzorgingslijn met als doel een gezonde huid te ondersteunen en huidaandoeningen zoals acne te behandelen.

Lees meer over onze Detox acné behandeling

De IPL-behandeling in onze cosmetische kliniek in Amsterdam geeft langdurig resultaat bij een korte behandeling van uw huid.

Lees meer over onze IPL behandeling

U eet lactosevrij, suikervrij, glutenvrij, drie maal per week vette vis en het woord stress komt niet in uw woordenboek voor. Complimenten: u leeft gezond, uw huid zal er prachtig uitzien. Is dit niet het geval – en dat zal bijna voor iedereen gelden – dan raden wij u de voedingssupplementen van LavieSage nutricosmetics ten zéérste aan

Lees meer over onze LavieSage producten

Voor een op maat gemaakt advies kan het beste een gratis intake worden ingepland zodat de huidtherapeute de huid kan bekijken om vanuit hier een gericht behandelplan op te stellen.

*KNAP Institute werkt samen met zorgverzekeraars waardoor de acne behandelingen vaak door de zorgverzekeraars worden vergoed. Controleer dit bij uw eigen zorgverzekeraar.

Plan direct uw gratis huidscan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.