MENUMENU
MENUMENU

Uw vraag over steelwratjes

Steelwratjes (ook wel fibromen of skin tags genoemd) komen meestal voor in de hals, op de oogleden, onder de oksels of in de haren. Ze kunnen ontstaan bij mensen met insulineresistentie.

Steelwratjes behandelen

Wij kunnen steelwratjes eenvoudig verwijderen. Het is echter wel belangrijk om de oorzaak uit te zoeken omdat de steelwratjes na verwijdering weer terug kunnen komen. Dit gaat met behulp van een naald waarmee men de stroom naar het lichaam brengt.

Soms komen de skin tags samen voor met acanthosis nigricans, een donkergekleurde huidverdikking op de zelfde plaats als de skin tags zich bevinden. Er is dan een afwijking aan het bindweefsel, een soort goedaardige tumoren. Ze zijn in principe ongevaarlijk maar duiden op onderliggende problemen in de insulinehuishouding.

Het verwijderen van skin tags/ steelwratjes gebeurd met het BioSkinSmoothing apparaat. De hoogfrequente wisselstroom zorgt er voor dat de aandoeningen verwijderd kunnen worden. Dit gaat met behulp van een naald, waarmee men de stroom naar het lichaam brengt. Hierdoor worden skintags/ steelwratjes op de huid verschrompelt en zo dus verwijderd.

Deze behandeling is niet geschikt voor genitale wratten.

Lees meer over onze behandeling om steelwratjes te verwijderen

Wanneer de wratjes een donkergekleurde huidverdikking vertonen is er meestal een goedaardige afwijking aan het bindweefsel. Het is belangrijk om de oorzaak aan te pakken omdat de wratjes na verwijdering weer terug kunnen komen.

Locatie Willemsparkweg 168

020 – 6708290
info@knapwillemsparkweg.nl

Openingstijden Willemsparkweg
Maandag 12:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag Gesloten

 

Plan direct uw gratis huidscan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.