MENUMENU
MENUMENU

Uw vraag over voorhoofdsrimpels

Met voorhoofdsrimpels krijgen we vroeg of laat allemaal te maken (in meer of mindere mate) als gevolg van onze gezichtsmimiek. Door herhaaldelijk onze wenkbrauwen op te trekken kunnen fijne lijntjes veranderen in rimpels. Naarmate we ouder worden kunnen de oogleden ook verslappen waardoor er meer spanning komt te staan op de wenkbrauwen en het voorhoofd.

Voorhoofdsrimpels behandelen

We kunnen voorhoofdsrimpels op een aantal manieren behandelen afhankelijk van de huidkwaliteit.
Wanneer er in de ´ruststand´ nog geen diepe rimpels aanwezig zijn dan is een behandeling met Botox een goede oplossing. Door Botox zullen de spieren zich ontspannen en fijne lijntjes zullen na een paar weken wegtrekken. Een behandeling met Restylane Vital kan fijne lijntjes verminderen doordat het de huid direct van binnenuit hydrateert. Vital is een echte skinbooster. Het is geen vullende filler maar een hydraterende filler met natuurlijk hyaluronzuur.

Naast injectables zijn we ook in staat om de huid aanzienlijk te verbeteren met een Tixel behandeling of een Erbium laser behandeling. Bij de Tixel behandeling werken we met een gecontroleerde ablatie van de huid waardoor we zowel diep in de huid als aan het huidoppervlak aan het werk zijn.
Bij de Erbium laser behandeling straalt de laser (onzichtbare) kanaaltjes in de huid. Door deze kleine verwondingen gaat de huid zich van binnenuit opnieuw opbouwen. Beide behandelingen zijn vrij intensief waardoor we rimpels en lijntjes aanzienlijk kunnen verminderen. De Tixel behandeling dient altijd 4 keer herhaalt te worden omdat je per behandeling 25% van het huidoppervlak verdampt. Bij de Erbium laser zijn meestal ook meerdere behandelingen nodig.

Door botox gedoseerd in te zetten tijdens een behandeling, wordt de spier niet geheel ‘plat’ gelegd. Hierdoor is het resultaat veel natuurlijker en ziet uw huid er jong en stralend uit. Botox wordt ingezet voor dynamische rimpels die veroorzaakt worden door samentrekking van spieren.

Lees meer over onze botox behandeling

Een volumeherstellende behandeling met fillers kan ingezet worden voor het behandelen van voorhoofdsrimpels. Fillers worden door middel van injecties met gewone naalden en/of een canule (holle naald) geïnjecteerd op de te behandelen plekken. De ingebrachte gel zorgt er op de strategische plekken voor dat de huid meer volume krijgt.

Lees meer over onze filler behandeling

De Tixel gebruikt een nieuw concept genaamd Thermo-Mechanische Ablatie. Dit houdt in dat een kopje (1 cm2) met kleine titanium pinnen heel kort tegen de huid aan wordt geschoten. Door middel van een korte contactduur met de huid worden er micro gaatjes in de huid gemaakt en wordt warmte diep in de huid gebracht. Door de kleine wondjes wordt een wondgenezingsproces op gang gebracht.

Lees meer over onze Tixel behandeling

De Erbium laser behandeling is gericht op de aanpak van diepe rimpels en littekens. Deze behandeling is ideaal voor algehele huidverbetering maar kan ook plaatselijk ingezet worden.

Lees meer over onze Erbium Laser behandeling

Een egale glanzende huid in no time? Dat kan met de Pascaud Professioneel Peel of PH-Formula. huidveroudering uit zich niet alleen in fijne en diepe rimpels, maar ook verslapping, vergroving van de huidstructuur, pigmentvlekken en een vale huidskleur.

Lees meer over onze Medische peeling behandeling

Plan direct uw gratis huidscan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.