MENUMENU
MENUMENU

Fruitzuur peeling

Pascaud fruitzuur peeling

Wil je een behandeling ondergaan met onmiddellijk effect zonder een vervelende downtime? Ontdek dan de kracht van een Pascaud Fruitzuurpeeling. Deze peeling kent geen downtime en kan tevens in de zomerperiode worden ondergaan. Het resultaat is een frisse, gladdere huid waarbij fijne lijntjes en kleine oneffenheden zullen vervagen.

Over onze behandeling

De perfecte zomer peeling

Bij een fruitzuurpeeling worden oude (dode) oppervlakkige huidcellen verwijderd. Hierdoor komen er nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte. Een fruitzuurpeeling stimuleert de celvernieuwing en de celvernieuwing is weer verantwoordelijk voor huidverjonging. Tevens zorgt een fruitzuurpeeling er voor dat na de behandeling voedingsstoffen van huidproducten beter worden opgenomen door de huid. Een peeling maakt de huidstructuur fijner en egaler.

pH van een peeling

De pH-waarde van een peeling is erg belangrijk. Hoe lager de pH-waarde van een peeling, hoe dieper de peeling de huid in gaat. Ook is de peeling veel sterker als de pH waarde laag is, waardoor er meer kans ontstaat op roodheid, zwelling, irritatie en vervelling. Onze huid heeft een pH-waarde tussen de 5,5 en 5,8 en alles wat daar beneden komt is zuurder voor de huid. Des te zuurder de peeling, des te dieper de peeling gaat. Onze Fruitzuurpeelings hebben een hoge pH waarde en deze peelings zijn veilig en mild voor de huid.

Voor wie is deze behandeling geschikt

De Pascaud peelings zijn opgebouwd met AHA´s oftewel fruitzuren. AHA´s zijn wateroplosbaar waardoor ze werkzaam zijn op de bovenste lagen van de huid. De peelings zijn geschikt om een droge of zonbeschadigde huid aan te pakken en geven een instant glow aan het gelaat.

Hoeveel behandelingen

Voor een optimaal resultaat raden wij een behandelkuur van 6 behandelingen met een pauze van 1-2 weken tussen iedere behandeling. In sommige gevallen is een eenmalige behandeling ook aan te raden afhankelijk van de doelstelling.
Het resultaat
• Een frissere en gladdere huid
• Een fijnere huidstructuur
• Verminderde pigmentatie
• Healthy glow

Na de behandeling

De fruitzuurpeelings hebben in principe geen downtime. Wel kan de huid direct na de behandeling wat rood aan doen en kun je last krijgen van een zeer lichte schilfering. We adviseren om na de behandeling een hoge SPF te gebruiken. De behandeling is tevens geschikt voor de zomerperiode maar het is wel belangrijk om niet direct na de behandeling vol in de zon te gaan.

Combinatie behandeling Clearlift

De combinatie van onze Clearlift behandelingen met Fruitzuurpeelings is heel effectief gebleken. De Clearlift behandeling stimuleert de diepere huidcellen om nieuw collageen aan te maken. Het proces van collageenvorming heeft tijd nodig en het uiteindelijke effect is ongeveer na 3 maanden pas zichtbaar. De resultaten zijn echter blijvend omdat zich nieuw weefsel heeft gevormd. De Fruitzuurpeeling daarentegen richt zich meer op de buitenkant en helpt om direct poriën te verfijnen, fijne lijntjes te verminderen en een vale teint te corrigeren. De combinatie geeft de huid dus zowel langdurig als direct resultaat. Daarnaast werkt deze combinatie zowel aan de binnenkant als de buitenkant voor de huid voor een mooie totaal aanpak.

Clearlift & Fruitzuurpeeling pakket
Kuur 6 behandelingen Clearlift (waarde € 1200) + 6 behandelingen Fruitzuurpeeling (waarde € 714) : combinatie prijs € 1320

Janine bij KNAP Institute
Janine Breukhoven
“Ik gebruik op advies van mijn vaste huidspecialist Lindsay van der Looij de producten van PCA. Ik gebruik de producten ’s ochtends en ’s avonds en merk echt verschil. Mijn huid is in korte tijd echt verbeterd qua conditie en ben blij dat het ook andere mensen in mijn omgeving opvalt. Wat mij een absolute beauty must-have en investering voor drukke moms”

Winonah bij KNAP Institute
Winonah de Jong
“Ik zweer bij de zuurstofbehandeling van huidspecialist Lindsay van der Looij. Mijn huid voelt direct daarna gladder, strakker en als nieuw.”

Maak direct een afspraak bij KNAP Institute

Start young, Stay young

Bij KNAP Institute kunt u terecht voor een gratis en vrijblijvende MAC Huidscan.
De MAC huidscan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid.

×
KNAP Blog

KNAP Blog

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, de beste beauty tips en de meest recente behandelingen.
 
Lees onze blog

×
KNAP Blog

Onze blog

Blijf op de hoogte! Lees onze blog