Geef je huid deze herfst een boost met de Oxygen Power Facial

Het geheim in Hollywood! Maar ook het geheim van menig BN-er. De Oxygen Power Facial is ons absolute paradepaardje om de huid een ´instant´ oppepper te geven en de huid op lange termijn jonger te houden.

In de herfst en winter voelt je huid vaak wat droger en ruwer aan. De Oxygen Power Facial geeft je huid meteen een hydraterende boost zodat je gezicht voller en stralender oogt. Deze facial wordt aangeraden in een kuur van 10 behandelingen voor lange termijn effect. Maar de Oxygen Power Facial is ook heel erg fijn als éénmalige oppepper voor een vermoeide huid wanneer je een feestje of bijzonder event hebt.

Tijdens de Oxygen Power Facial worden maar liefst 6 technieken gecombineerd:

1) Dieptereiniging
2) Gepatenteerde zuurstofdrukinjectie
3) Contour lifting en draineren door middel van Bindweefselmassage
4) Lymfedrainage
5) Bio Blue en Red light
6) Zuurstofspray
7) Geconcentreerde zuurstof door middel van Cryo therapie

De behandeling richt zich op het direct en langdurig liften van de contouren waarbij collageenaanmaak en elastine worden gestimuleerd. Rimpels zullen verminderen en de huidstructuur aanzienlijk verjongen. Daarnaast is de behandeling ideaal om zwellingen en vochtophopingen onder de ogen te verminderen. Geef jezelf een cadeautje deze herfst en geniet van een welverdiende ´glow´.

Prijs 159,-


Winonah De Jong: ¨Ik zweer bij de zuurstofbehandeling van KNAP. Mijn huid voelt direct daarna gladder, strakker en als nieuw.¨

Mari van de Ven: ¨Van de Oxygen Power Facial knapt mijn huid enorm op, ik adviseer deze aan iedereen voor een goede doorbloeding in de huid.¨