MENUMENU
MENUMENU

Klachtenafhandeling

Klachtenafhandeling bij KNAP Institute

Wij nemen bij onze behandelingen altijd de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht. Ondanks onze aandacht en inzet kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. U kunt dan een klacht indienen.
 U kunt er op rekenen dat wij uw klacht altijd serieus nemen en dat wij alles zullen doen om samen tot een oplossing te komen. Ook helpt uw klacht ons om onze dienstverlening te verbeteren.

Klachtenprocedure

Wat moet u doen?

Bespreek uw klacht altijd eerst met ons.
Als u een klacht heeft dan willen wij dit graag zo snel mogelijk weten, misschien is er sprake van een misverstand dat eenvoudig opgelost kan worden. U kunt uw klacht bij de eigenaresses Annebeth Kroeskop of Lindsay van der Looij aankaarten.

Uw beklag doen kan telefonisch, maar ook per email:
info@knapinstitute.nl. Wij vragen u vriendelijk om uw klacht zo precies mogelijk te omschrijven en om aan te geven op welke behandeling (en), behandelaar(s) en welke datum (data) deze betrekking heeft. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en zullen onze uiterste best doen om uw klacht naar tevredenheid oplossen.

Wij streven ernaar om uw klacht uiterlijk binnen vier weken in behandeling te nemen en af te ronden.


Klacht via de klachtencommissie

Komt u er met ons niet uit? Dan kunt u zich met klachten over de behandelend arts wenden tot de klachtencommissie van de beroepsvereniging voor cosmetisch geneeskundigen: de NVCG. Met klachten over huidtherapie kunt u bij het ANBOS terecht.

Beide klachtencommissies zijn onafhankelijk en zullen uw klacht met de grootst mogelijke zorg behandelen. Meer informatie vindt u op de website van de NVCG: www.nvcg.nl en op de website van het ANBOS: http://www.anbos.nl/pages/40/Consument/Geschillencommissie.html

Klacht via landelijke meldpunt zorg

Mocht u daar de voorkeur aan geven, dan kunt u ook bij het Landelijk Meldpunt Zorg terecht. Op de website:https://www.landelijkmeldpuntzorg.nl vindt u meer informatie.

KNAP Institute
Parnassusweg 9
1077DA Amsterdam

Contact
020 – 6708290
info@knapinstitute.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 – 21:00
Dinsdag 08:00 – 21:00
Woensdag 08:00 – 21:00
Donderdag 08:00 – 21:00
Vrijdag 08:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 10:00 – 18:00
Delen op FacebookTweet about this on TwitterGoogle+LinkedIn
×
KNAP Blog

KNAP Blog

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, de beste beauty tips en de meest recente behandelingen.
 
Lees onze blog

×
KNAP Blog

Onze blog

Blijf op de hoogte! Lees onze blog