Laser ontharen Amsterdam

Laser ontharen Amsterdam

Na een laserontharing behandeling bij KNAP Institute Amsterdam bent u voorgoed van ongewenste haargroei af. Ervaar hoe het is om nooit meer te hoeven scheren, waxen of epileren. Een ontharingbehandeling met een laser is nagenoeg pijnloos. Neem voor meer informatie contact met ons op of plan direct een afspraak in voor een gratis consult.

Over onze laserbehandeling

Definitief ontharen Amsterdam

Bij KNAP Institute in Amsterdam werken we met de Harmony XL Pro laser. Elk huidoppervlak van het lichaam kan bij behandeling pijnloos worden onthaard door middel van onze nieuwste en veilige SHR (Super Hair Removal) methode. De laser warmt de haarfollikel geleidelijk op waardoor de haar loslaat en in het haarzakje geen nieuwe haar meer kan groeien.

Bij behandeling uw huidspecialist een mobiel handapparaat dat over het huidoppervlak glijdt. Alleen de  bovenste huidlaag wordt verwarmd. Om te voorkomen dat de huid teveel opwarmt wordt u huid direct na behandeling gekoeld.

Ook werken wij met de HR laser, wat een methode is die stationair wordt genoemd. Dit betekent dat we met 1 lichtpuls de warmte bereiken in de haarfollikel om de haar definitief weg te krijgen. Dit is dus een andere wijze dan de SHR laser ontharing. Deze methode kan ook als gevoelig worden ervaren.

Prijs losse behandelingen:

Voor de behandeling

Om het beste resultaat te behalen bij uw laserontharing vragen wij u:

 1. 30 dagen voor de behandeling niet te zonnebaden, zonnebanken of zelfbruinende crèmes/spraytan te gebruiken.
 2. 48 uur voor uw afspraak het te behandelen gebied te ontharen.
 3. Op de dag van uw afspraak geen make-up, parfum, deodorant, sun-block, crème, essentiële oliën en andere huidlotions te gebruiken.
 4. De afspraak te verzetten als u grieperig bent of een koortslip hebt op de dag van uw laserbehandeling.

De werking van laserontharing

De haarwortels onder de huid veranderen bij blootstelling aan temperaturen boven de 43 graden. Bij het ontharen per laser in onze kliniek in Amsterdam verwarmen we uw huid geleidelijk tot 45 graden. De warmte dringt door tot in de haarfollikel onder het huidoppervlak. Na ongeveer 6 tot 8 laserontharing behandelingen sluit de haarfollikel en is uw huid haarvrij. Om dit effect te behouden adviseren we eenmaal per jaar langs te komen om de laserbehandeling te herhalen.

De behandeling

Uw huidspecialist brengt het mobiele laserapparaat aan op de huid. Tijdens de behandeling kunt u kleine tikjes op uw huid voelen. Dit ervaren mensen niet als pijnlijk. De huid wordt meteen gekoeld om eventuele irritatie te voorkomen.

Na de behandeling

Na het ontharen met de laser kunt u uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. De huid oogt meestal wat rood en kan wat geïrriteerd aanvoelen. Doordat uw lichaam reageert op de behandeling kunt u kippenvel krijgen. Na thuiskomst adviseren we u de huid in te smeren met een vitamine E-crème of aftersun.

Na elke behandeling wordt uw haargroei lichter. Als de haarfollikels volledig zijn gesloten heeft u een zachte en haarvrije huid.

Bijwerkingen

In uitzonderlijke gevallen kan blaarvorming optreden. Dit is vergelijkbaar met de reactie van het lichaam bij een verbrande huid. In dit geval raden we u aan de huid in te smeren met een antibioticazalf of vaseline.

Leefregels

Om een optimaal resultaat te bereiken adviseren we na behandeling het volgende:

 • Vermijd blootstelling van de huid aan UV of het gebruik van zelfbruinende crème voor minimaal 2 weken
 • Vermijd pulken of krabben van het behandelde gebied
 • Voorkom ruwe behandelingen van het behandelde gebied
 • Mijd zeer hete baden / douches / stoombaden / sauna’s
 • Gebruik geen exfoliërende crèmes of peelings voor minimaal 1 week
 • Geen ruwe sporten beoefenen voor 24 tot 48 uur
 • Draag geen strakke kleding
 • Houd het behandelde gebied schoon en droog
 • Hydrateer het lichaam door het drinken van veel water
 • Gebruik zonnebrandcrème van ten minste factor 30+
 • Vermijd blootstelling aan UV tussen de behandelingen door

Veelgestelde vragen

SHR laserontharing is een nieuwe ontharingsmethode die wordt uitgevoerd door middel van een bewegingsmethode. Dit houdt in dat we met glijdende bewegingen over de behandelzone heen gaan. De huid wordt langzaam verwarmt en de contactkoeling beschermt de epidermis.

HR laserontharing is een methode die stationair word genoemd. Dit betekent dat we met 1 lichtpuls de warmte bereiken in de haarfollikel om de haar definitief weg te krijgen. Dit is dus een andere wijze dan de SHR laser ontharing. Deze methode kan ook als gevoelig worden ervaren.

SHR is het meest innovatieve systeem op het gebied van laserontharing. SHR is veilig, effectief en vrijwel pijnloos en zeker geschikt voor alle huidtypes, dus ook de donkere huid! Door de gelijke warmte opbouw in en op de huid is het te vergelijken met een ‘’ hot stone massage’’

Ten eerst is het voor alle huidtypes geschikt dus ook voor de donkere huid. Met deze behandel methode kunnen wij het hele jaar door behandelen. Deze techniek is uitermate geschikt voor dunnere en lichtere haren.

SHR ontharen is vrijwel pijnloos en is voor elk huidtype geschikt. Met deze laser bouw je de warmte op in de haarfollikel, bij HR ontharen kan de behandelingen als gevoelig worden ervaren en wordt meestal gebruikt voor dikke, donkere haren. Dit is 1 lichtflits op 1 plek. Terwijl je bij SHR een aantal keer over de hetzelfde behandelde gebied gaat. Ook mag de SHR laser ook tijdens de zomermaanden gebruikt worden. Behandelingen in de zomer met de HR laser wordt afgeraden.

Het totaal aantal behandelingen voor definitief laser ontharing zijn ongeveer 6 tot 8 behandelingen.

Voor en na iedere SHR laserontharing mag u 1 week niet zonnebaden of onder de zonnebank. Na de behandeling dient u zich goed in te smeren met een hoge factor. U mag de huid wel scheren na de laserontharing, maar niet epileren of laten harsen. Sauna’s of warme baden moet u ten minste 1 tot 5 dagen vermijden.

Bekijk hier onze prijslijst voor de meest recente prijzen van laser ontharing.

KNAP Institute
Parnassusweg 9
1077DA Amsterdam

Contact
020 – 6708290
info@knapinstitute.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 – 21:00
Dinsdag 08:00 – 21:00
Woensdag 08:00 – 21:00
Donderdag 08:00 – 21:00
Vrijdag 08:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 10:00 – 18:00
Delen op FacebookTweet about this on TwitterGoogle+LinkedIn

Maak direct een afspraak bij KNAP Institute

The happiest girls, are the prettiest

Bij KNAP Institute kunt u terecht voor een gratis en vrijblijvende MAC Huidscan.
De MAC huidscan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid.

Onze klanten vertellen

Chantal Janzen

“Ik ben super blij met de !QMS producten en behandelingen van !QMS bij KNAP. Deze...

Chantal Janzen
Wendy van Dijk

Wendy gebruikt de !QMS producten nu 3 maanden; “Ik ben mega enthousiast, mijn huid straalt...

Wendy van Dijk
Chantal Bles

Chantal Bles is verantwoordelijk voor de styling van televisie producties en fashion shoots voor glossy...

Chantal Bles
Vivian Reijs

“Ik ben echt heel kritisch als het op beautyproducten en behandelingen aankomt, maar soms komen...

Vivian Reijs