Nieuw: Revolutionaire TIXEL behandeling voor huidverjonging

Eindelijk is de Tixel binnen en kunnen we van start met de behandelingen. Een mooie nieuwe huid van binnenuit is een veelgehoorde wens en met de Tixel kunnen we hier gehoor aan geven. De Tixel is de meest intensieve therapie tegen huidveroudering en de downtime is goed te doen en ook het aantal behandelingen valt mee. De winter is de tijd bij uitstek voor deze behandeling omdat je zowel voor als na de behandeling eventjes uit de zon moet blijven.

De Tixel werkt door middel van warmte en gebruikt een nieuw behandelconcept genaamd ´Thermo-Mechanische Ablatie´. Dit houdt in dat een kopje (1 cm2) met kleine titanium pinnen heel kort tegen de huid aan wordt geschoten. Door middel van een korte contactduur met de huid worden er micro gaatjes in de huid gemaakt en wordt de warmte diep in de huid gebracht. Door deze kleine wondjes wordt een wondgenezingsproces op gang gebracht. De afgifte van hitte in de lederhuid zorgt voor collageen remodellering, die resulteert in een stevigere huid. Het resultaat van de Tixel is vergelijkbaar met die van een CO2 laser, maar met een minder lange down time en minder bijwerkingen. Het fijne is dat de Tixel toepasbaar is op vrijwel het hele lichaam. Naast het gezicht, de hals en het decolleté wordt de Tixel ook gebruikt op bijvoorbeeld de armen, handen, benen buik en billen.

De Tixel kan onder andere worden ingezet voor:

·         vermindering fijne lijntjes

·         vermindering rokers huid

·         vermindering diepere lijnen

·         vermindering post (acne) littekens

·         versteviging van verslapte huid

·         versteviging hangende oogleden

·         vermindering van zonbeschadiging

Qua downtime moet je rekenen op ongeveer 3-4 dagen waarbij de huid zonverbrand zal aanvoelen. Na 2 dagen kun je last krijgen van wat bruine, droge schilfering. Je hebt ongeveer 4-6 behandelingen nodig om de huid volledig te vernieuwen. Het resultaat is na ongeveer 6 maanden zichtbaar maar ook een paar weken na de eerste behandeling zie je zeker al resultaat. Poriën worden verfijnd en de huid zal jonger en gladder aanvoelen. Ook na de serie behandelingen gaat de huid zelf verder met het aanmaken van collageen en elastine waardoor het effect van verjongen doorwerkt.

Prijs vanaf € 120 euro.
Bekijk onze pagina over de Tixel behandeling.

Om een afspraak te maken klik je hier.
Of lees eerst meer op onze pagina over de Tixel behandeling.