Ontdek onze gloednieuwe in office tandenbleek behandeling

Een leuk feestje binnenkort? Een spannende date? Of misschien start jij de herfst met een zoektocht naar een nieuwe baan? Wat je reden ook is een stralend witte lach geeft net dat beetje extra zelfvertrouwen zodat jij een fantastische indruk achter laat.

De dagelijkse consumptie van koffie, rode wijn, thee, gekleurde voedingsmiddelen en roken kunnen helaas behoorlijke vlekken op de tanden achterlaten die niet gemakkelijk weg te poetsen zijn.

Bij KNAP kun je nu terecht voor een professionele en veilige ´in office´ bleekbehandeling. Onze professionele en door tandartsen goedgekeurde bleekbehandeling bevat geen peroxide en is pijnloos. Doordat er geen peroxide wordt gebruikt kan de behandeling tevens toegepast worden op gevoelige tanden. De volledige behandeling bestaat uit 3 korte behandelingen a 20 minuten die, indien gewenst, in één sessie uitgevoerd kunnen worden. Heb je alleen een kleine touch up nodig dan volstaat 1 sessie a 20 minuten.

Voor de behandeling maken we een fotootje en bespreken we samen de gewenste kleur zodat we het behandelprogramma hier op aan kunnen passen. Daarnaast checken we het tandvlees en maken we de tanden goed schoon.

Tijdens de behandeling wordt een mondspreider aangebracht waardoor de lippen worden beschermd. Vervolgens wordt een pasta aangebracht op het tandvlees om deze te beschermen tijdens het bleekproces. Vervolgens wordt het bleekproduct op de tanden aangebracht en wordt het gebit onder gedurende 20 minuten onder een lamp geplaatst zodat het bleekproduct in werking wordt gezet. Afhankelijk van de doelstelling en de wensen wordt deze behandeling tot 3 keer toe herhaald in 1 sessie voor maximaal effect.

En joepie want het effect is meteen zichtbaar! Je loopt dus een uur later met prachtige witte tanden de deur uit. Het is wel even belangrijk om de consumptie van koffie, wijn en tabak zoveel mogelijk te beperken in de eerste twee weken. Daarnaast is het belangrijk om het resultaat bij te houden met een goede Whitening tandpasta en een Teeth Whitening poeder. (Beide producten zijn bij ons in de salon verkrijgbaar).

Waar wacht je nog op? Het is hoogste tijd voor een #bleekdate. En deze maand laten we je nog meer lachen met een fijne introductie aanbieding waarbij we tot 1 september deze behandeling aanbieden voor slechts 55 Euro (normale prijs 89,95).