MENUMENU
MENUMENU

Ontmoet onze specialisten

Onze specialisten

lindsay-knap-specialisten

Lindsay van der Looij

Lindsay is mede eigenaresse van KNAP Institute. Voordat Lindsay samen met Annebeth KNAP Institute oprichtte, verhuisde de van origine Brabantse Lindsay naar Amsterdam om in februari 2012 haar bedrijf KNAP Skincare te openen. In deze korte periode werd KNAP bekend onder de Amsterdammers en werd het voor velen een beauty hotspot. Lindsay mag zich met haar 14 jaar ervaring een zeer ervaren huidspecialiste noemen. Ze beheert vele specialisaties en is expert op het gebied van anti-aging.

De visie van Lindsay en Annebeth sloot zo goed aan bij elkaar dat ze besloten hun krachten te bundelen. Door de achtergrond in cosmetische dermatologie van Annebeth is KNAP Institute een volwaardige kliniek die de laatste technieken op het gebied van anti-aging samen brengt in gespecialiseerde behandelingen die elkaar complimenteren.

annebeth-knap

Annebeth Kroeskop

Annebeth is mede eigenaresse van KNAP Institute. Ze is een bekende, hoog opgeleide en gerenommeerd cosmetisch arts in Amsterdam. Na diverse jaren in een van de beste privéklinieken van New York te hebben gewerkt, besloot Annebeth terug te keren naar Nederland. Annebeth is specialist op het gebied van botox, fillers en diverse lasers.

Met haar opgedane ervaring besloot Annebeth haar eigen kliniek te openen. De visie van Lindsay en Annebeth sloot zo goed aan bij elkaar dat ze besloten hun krachten te bundelen. Door de achtergrond in cosmetische dermatologie van Annebeth is KNAP Institute een volwaardige kliniek die de laatste technieken op het gebied van anti-aging samen brengt in gespecialiseerde behandelingen die elkaar complimenteren.

priscilla-knap-specialisten

Priscilla Stoeltjes

Priscilla is onze office manager, ze is mede verantwoordelijk voor alles wat er binnen en buiten KNAP Institute gebeurd. U kunt met al uw vragen en/of opmerkingen bij haar terecht, ze helpt u graag.

Priscilla is gespecialiseerd in onze nieuwe Laser de Harmony XL plus. Ze kan al uw vragen beantwoorden  betreft ontharen, hyperpigmentatie en/of couperose. Ze is gepassioneerd over haar vak, houdt van afwisseling en is altijd nieuwsgierig naar ontwikkelingen in de cosmetica branche.

tristany-knap-specialisten

Tristany Swaep

Tristany is (kwaliteits)manager binnen KNAP. Tristany is verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering. Zij streeft ernaar om een zo hoog mogelijke kwaliteit te behalen en te borgen van onze producten en dienstverlening.

Voorheen was zei werkzaam als office manager, om deze reden kunt u met al uw vragen bij haar terecht.

Ook  uw persoonlijke mening stellen wij  zeer op prijs, deze kunt u ten allen tijde met haar delen. Ze is het persoonlijke aanspreekpunt binnen ons bedrijf.

anne-knap-institute

Anne Bronsveld

Anne is onze huidtherapeute. Anne is erg gepassioneerd over haar vak en gaat daarbij zeer nauwkeurig en met uitstekende precisie te werk. Door haar jarenlange ervaring pakt zij huidproblemen doelgericht aan en kunt u alleen het allerbeste resultaat verwachten. Anne voert onder andere laserbehandelingen, therapeutische LPG behandelingen en peelings uit. Bent u benieuwd hoe uw huid verbetert kan worden? Anne staat u graag te woord tijdens een vrijblijvend consult waarin ze samen met u een passend behandelprogramma op zal stellen.

romi-knap-specialisten

Romi Beeksma

Romi is naast allround schoonheidsspecialiste onze bindweefselkoningin. Veel cliënten staan in de rij om onder de stevige handen van Romi de bikini body in shape te krijgen. Daarnaast komt u Romi ook tegen bij de LPG en Cryolipolyse behandelingen. Romi is tevens gespecialiseerd in onze luxe facials en !QMS behandeling. Ze tovert gegarandeerd een glow op uw gezicht.

kristie-knap-specialisten

Kristi Riemens

Kristie is onze allround body specialist, door haar lange ervaring in dit vak weet zij precies wat uw lichaam nodig heeft. Wilt u graag uw silhouet verbeteren, cellulitis verminderen of u zelf gewoon een gezonde leefstijl aanmeten? Hier kan Kristie u ten alle tijden bij helpen. Kristie vindt het prettig om haar cliënten zelf te behandelen zodat zij per behandeling met u kan kijken hoeveel vooruitgang u boekt!

KNAP Natalia

Natalia Pazos Riccio

Natalia is onze nieuwe ster op het gebied van allround lichaamsbehandelingen en daarnaast zult u haar tegenkomen bij diverse laser behandelingen. Ze heeft al flink wat jaartjes ervaring opgedaan in de cosmetische branche en zij adviseert u dan ook graag over onze behandelingen en producten.

lisa-knap

Lisa ter Laak

Lisa werkt met veel passie voor haar vak. Zij voert voornamelijk LPG behandelingen en bindweefselmassages uit. Lisa werkt krachtig, waardoor de beste resultaten worden bereikt.

Maak direct een afspraak bij KNAP Institute

The happiest girls, are the prettiest

Bij KNAP Institute kunt u terecht voor een gratis en vrijblijvende MAC Huidscan.
De MAC huidscan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid.

Onze klanten vertellen

Carolien Spoor

”Na mijn zwangerschap merkte ik dat mijn huid een stuk slapper was en behoorlijk wat...

Carolien Spoor
Vivian Reijs

“Ik ben echt heel kritisch als het op beautyproducten en behandelingen aankomt, maar soms komen...

Vivian Reijs
Marvy Rieder

Marvy Rieder is lifestyledeskundige en model. Graag bezoekt zij KNAP voor onze bekende en effectieve...

Marvy Rieder
Winonah de Jong
Winonah de Jong

Onze blog

Blijf op de hoogte! Lees onze blog
×
KNAP Blog

KNAP Blog

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, de beste beauty tips en de meest recente behandelingen.
 
Lees onze blog

×
KNAP Blog

Onze blog

Blijf op de hoogte! Lees onze blog