MENUMENU
MENUMENU

Ontmoet onze specialisten

Onze specialisten

profiel Lindsay 2..

Lindsay van der Looij

Lindsay is mede eigenaresse van KNAP Institute. Voordat Lindsay samen met Annebeth KNAP Institute oprichtte, verhuisde de van origine Brabantse Lindsay naar Amsterdam om in februari 2012 haar bedrijf KNAP Skincare te openen. In deze korte periode werd KNAP bekend onder de Amsterdammers en werd het voor velen een beauty hotspot. Lindsay mag zich met haar 14 jaar ervaring een zeer ervaren huidspecialiste noemen. Ze beheert vele specialisaties en is expert op het gebied van anti-aging.

De visie van Lindsay en Annebeth sloot zo goed aan bij elkaar dat ze besloten hun krachten te bundelen. Door de achtergrond in cosmetische dermatologie van Annebeth is KNAP Institute een volwaardige kliniek die de laatste technieken op het gebied van anti-aging samen brengt in gespecialiseerde behandelingen die elkaar complementeren.

Annebeth-knapinstitute

Annebeth Kroeskop

Annebeth is mede eigenaresse van KNAP Institute. Ze is een bekende, hoog opgeleide en gerenommeerd cosmetisch arts in Amsterdam. Na diverse jaren in een van de beste privéklinieken van New York te hebben gewerkt, besloot Annebeth terug te keren naar Nederland. Annebeth is specialist op het gebied van botox, fillers en diverse lasers.

Met haar opgedane ervaring besloot Annebeth haar eigen kliniek te openen. De visie van Lindsay en Annebeth sloot zo goed aan bij elkaar dat ze besloten hun krachten te bundelen. Door de achtergrond in cosmetische dermatologie van Annebeth is KNAP Institute een volwaardige kliniek die de laatste technieken op het gebied van anti-aging samen brengt in gespecialiseerde behandelingen die elkaar complementeren.

site tris (2)

Tristany Swaep

Quality manager

Profiel Priscilla 2

Priscilla Stoeltjes

Office manager

profiel Kelly 2

Kelly de Lange

Office manager

majo

Marjolein Lokker

 PR manager

Profiel Anne 2

Anne Bronsveld

 Huidtherapeut

maarten (2)

Maarten Façee Schaeffer

Cosmetisch arts

profiel Kristi 2

Kristi Riemens

Allround huid en body specialist

KNAP Institute _0001_profiel Iris 2

Iris Scholten

Allround huid en body specialist

profiel Natalia 1

Natalia Pazos Riccio

Allround huid en body specialist

profiel Jolanda 2

Jolanda Houtkooper

Allround huid en body specialist

Maak direct een afspraak bij KNAP Institute

The happiest girls, are the prettiest

Bij KNAP Institute kunt u terecht voor een gratis en vrijblijvende MAC Huidscan.
De MAC huidscan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid.

Onze blog

Blijf op de hoogte! Lees onze blog