MENUMENU
MENUMENU

Over ons

KNAP Institute

KNAP Institute is de enige kliniek in Amsterdam waar het beste van de cosmetische dermatologie en huidtherapie samenkomen. Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop en huidspecialiste Lindsay van der Looij bieden in hun kliniek een unieke totaalaanpak, waarin het beste van beide specialisaties elkaar complimenteren.

Over onze behandeling

KNAP Institute is een volwaardige kliniek waar voor elk cosmetisch probleem de juiste oplossing geboden wordt. Annebeth heeft zich in New York bij de prestigieuze kliniek van Amy B. Lewis gespecialiseerd in cosmetische dermatologie en heeft inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd. Lindsay mag zich met haar 15 jaar ervaring een zeer ervaren huidspecialiste noemen. Ze beheert vele specialisaties en is expert op het gebied van anti-aging. Lindsay heeft diverse Huidspecialisten opgeleid, samen met haar team begeleiden zij u naar een prachtig, gezonde huid.

KNAP Institute heeft zich gespecialiseerd in de behandelingen die aantoonbaar een “huidverbeterend en huidverjongend” effect hebben. Samen met u werken we naar een mooie gezonde huid. We werken met krachtige behandelingen en intensieve semi-medische producten. Zetten geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur in en werken met oplossingen die de huid zélf tot activiteit aanzetten.

Jarenlange studies en het nog steeds volgen van diverse opleidingen en cursussen om onze specialisaties uit te breiden, zorgen ervoor dat wij altijd up to date blijven en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

We werken probleemoplossend, specialistisch en doelgericht waardoor we het beste resultaat krijgen betreft anti-aging. De resultaten zijn verbluffend, dat kan als je geen concessies doet, maar altijd streeft naar het beste.

Persoonlijke aandacht staat voorop, u krijgt bij ons een eerlijk advies.

“Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij ons in Oud – Zuid.”

Maak direct een afspraak bij KNAP Institute

Start young, Stay young

Bij KNAP Institute kunt u terecht voor een gratis en vrijblijvende MAC Huidscan.
De MAC huidscan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid.

Ontmoet onze specialisten

Lindsay van der Looij

Lindsay is mede eigenaresse van KNAP Institute. Voordat Lindsay samen met Annebeth KNAP Institute oprichtte, verhuisde de van origine Brabantse Lindsay naar Amsterdam om in februari 2012 haar bedrijf KNAP Skincare te openen. In deze korte periode werd KNAP Skincare bekend onder de Amsterdammers en werd het voor velen een beauty hotspot. Lindsay mag zich met haar 14 jaar ervaring een zeer ervaren huidspecialiste noemen. Ze beheert vele specialisaties en is expert op het gebied van anti-aging.

De visie van Lindsay en Annebeth sloot zo goed aan bij elkaar dat ze besloten hun krachten te bundelen. Door de achtergrond in cosmetische dermatologie van Annebeth is KNAP Institute een volwaardige kliniek die de laatste technieken op het gebied van anti-aging samen brengt in gespecialiseerde behandelingen die elkaar complimenteren.

Annebeth Kroeskop

Annebeth is mede eigenaresse van KNAP Institute. Ze is een bekende, hoog opgeleide en gerenommeerd cosmetisch arts in Amsterdam. Na diverse jaren in een van de beste privéklinieken van New York te hebben gewerkt, besloot Annebeth terug te keren naar Nederland. Annebeth is specialist op het gebied van botox, fillers en prp.

Met haar opgedane ervaring besloot Annebeth haar eigen kliniek te openen. De visie van Lindsay en Annebeth sloot zo goed aan bij elkaar dat ze besloten hun krachten te bundelen. Door de achtergrond in cosmetische dermatologie van Annebeth is KNAP Institute een volwaardige kliniek die de laatste technieken op het gebied van anti-aging samen brengt in gespecialiseerde behandelingen die elkaar complimenteren.

Priscilla Stoeltjes

Priscilla is onze office manager,  ze is mede verantwoordelijk voor alles wat er binnen en buiten KNAP Institute gebeurd. U kunt met al uw vragen en/of opmerkingen bij haar terecht. Priscilla is gespecialiseerd in de Harmony XL plus laser.

Tristany Swaep

Tristany is de office manager binnen KNAP Institute. Tristany is mede verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering en voor alles wat er binnen en buiten KNAP Institute gebeurd. Tristany is sociaal, open en enthousiast. U kunt met al uw vragen bij haar terecht.

Anne Bronsveld

Anne is onze huidtherapeute. Anne is erg gepassioneerd over haar vak en gaat daarbij zeer nauwkeurig en met uitstekende precisie te werk. Door haar jarenlange ervaring pakt zij huidproblemen doelgericht aan en kunt u alleen het allerbeste resultaat verwachten.

Lea Sikkens

Lea is allround huidspecialist met een zeer nauwkeurige hand. Ze bezit de volledige kennis van ons unieke !QMS concept en is gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging en anti aging. Lea komt u net zoals Sally en Romi tegen als u een van onze facials boekt.

Romi Beeksma

Romi is onze nieuwste aanwinst. Haar specialiteit is bindweefselmassage, vele cliënten hebben een voorkeur met deze behandeling voor haar. Romi heeft een stevige hand en weet van aanpakken. Verder komt u haar tegen bij de LPG behandelingen en Cryolipolyse. Romi is een prettig persoon en is zeer nauwkeurig.

Kristi Riemens

Kristie is onze allround body specialist, door haar lange ervaring in dit vak weet zij precies wat uw lichaam nodig heeft. Wilt u graag uw silhouet verbeteren, cellulitis verminderen of u zelf gewoon een gezonde leefstijl aanmeten ? Hier kan Kristie u ten alle tijden bij helpen

Lisa ter Laak

Lisa werkt met veel passie voor haar vak. Zij voert voornamelijk LPG behandelingen en bindweefselmassages uit. Lisa werkt krachtig, waardoor de beste resultaten worden bereikt.

Sanne Reuvers

Natalia

Natalia is onze nieuwe ster op het gebied van allround lichaamsbehandelingen en daarnaast zult u haar tegenkomen bij diverse laser behandelingen en lichaamsbehandelingen. Ze heeft al flink wat jaartjes ervaring opgedaan in de cosmetische branche.

×
KNAP Blog

KNAP Blog

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, de beste beauty tips en de meest recente behandelingen.
 
Lees onze blog

×
KNAP Blog

Onze blog

Blijf op de hoogte! Lees onze blog