MENUMENU
MENUMENU

Spraytan

Zonneschade is de nummer 1 boosdoener voor vroegtijdige huidveroudering. Toch dat mooie bruine kleurtje? Kies dan voor een Spraytan.

Spraytan

Met behulp van een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Het resultaat is een prachtig egale bruine huid! Afhankelijk van uw wensen en huid type kunnen we het percentage DHA aanpassen voor de juiste ́bruin tint ́.

Een lekker bruin kleurtje voor zowel de zomer als de winter? Kom dan langs bij KNAP Institute in Oud Zuid voor een professionele spraytan. Met behulp van een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Het resultaat? Direct een egale bruine huid! Afhankelijk van uw wensen en huid type kunnen we het percentage DHA aanpassen voor de juiste ́bruin tint ́. Voor het mooiste resultaat van de spray tan kijken we naar een natuurlijk resultaat passend bij jouw huidtype.

Lees meer over onze Spraytan behandeling

Twijfelt u over de juiste behandeling voor uw lichaam? Kom dan vrijblijvend langs voor een intake en een op maat gemaakt advies.

Plan direct uw gratis huidscan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.