MENUMENU
MENUMENU

Vitamine Infusen

Hard gewerkt? Jet Lag? Weerstand boost nodig? Of simpelweg een vitamine tekort? Bij KNAP Clinic kunt u terecht voor een serie innovatieve KNAP drip vitamine infusen.

Vitamine Infusen

We bieden binnen deze serie ook vitamine infusen aan die hulp bieden bij sportherstel en ter ondersteuningen van onze Cryolipolyse behandeling. We hebben vijf verschillende KNAP drips waar uit gekozen kan worden afhankelijk van de indicatie. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een custom drip waarbij de samenstelling van het infuus helemaal op maat wordt samengesteld.

Vitamine infusen zijn al (tientallen) jaren lang een enorme trend in de beauty en anti-aging wereld en menig celebrity laat wekelijks een infuus aanbrengen om de weerstand en energie levels te boosten. Alle infusen zijn gebaseerd op ´De Myers Cocktail´. Dit cocktail is in de jaren 60 samengesteld door Dr. John Myers, internist in het Johns Hopkins Hospital in Baltimore. Dit inmiddels zeer bekende resultaatgerichte cocktail is de basis voor iedere KNAP Drip.

Lees meer over onze Vitamine infusen behandeling

Twijfelt u over de juiste behandeling voor uw lichaam? Kom dan vrijblijvend langs voor een intake en een op maat gemaakt advies.

Plan direct uw gratis huidscan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.