MENUMENU
MENUMENU

Vocht ophopingen lichaam

Heeft u last van vocht vasthouden? Dit is een veel gehoord probleem. Wanneer u vocht vast houdt kunt u zich opgezet voelen en zwaarder voelen. Het vocht maakt ook dat u daadwerkelijk zwaarder kunt zijn op de weegschaal.

Vocht ophopingen lichaam

Vocht vasthouden heeft meerdere oorzaken. Het kan hormonaal zijn, het kan een reactie van het lichaam zijn op warmte maar het kan ook met voeding te maken hebben zoals bijvoorbeeld een te hoge zoutinname of de inname van bepaalde kruiden.

Het is belangrijk om eerst de oorzaak van uw vocht ophopingen in kaart te brengen alvorens over te gaan tot de juiste behandeling. Wij bieden diverse behandelingen aan die helpen bij het afvoeren van overtollig vocht. Deze behandelingen kunnen ook effectief zijn gedurende het herstel proces van een liposuctie.

Minder cellulite, vet en een stevigere huid? Met de innovatieve endermologie behandeling kunnen wij de huid verstrakken, vet verminderen en cellulite verbeteren waar u wilt. De door LPG ontwikkelde lipomassage technologie geeft u op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet.

Lees meer over onze LPG Endermologie behandeling

De icoon® body biedt de nieuwste behandeltechniek voor een mechanische bindweefselmassage. Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij slapper. Met de Icoon® body halveert tevens de behandeltijd van een full body behandeling door middel van 2 applicatoren die tegelijkertijd ingezet kunnen worden.

Lees meer over onze icoon® body behandeling

Twijfelt u over de juiste behandeling voor uw lichaam? Kom dan vrijblijvend langs voor een intake en een op maat gemaakt advies.

Plan direct uw gratis huidscan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.