Werk de laatste winter vetjes weg met onze Cryolipolyse behandelingen

De zomer staat nu echt voor de deur maar no stress je bent nog steeds op tijd om last minute in shape te komen voor de zomervakantie. Met een serie Crylipolyse behandelingen helpen wij je binnen no time af van die laatste wintervetjes. Pijnlijk? Nee hoor deze hippe fatfreeze behandeling doet geen pijn en wordt zonder verdoving uitgevoerd. Per behandeling zijn we in staat om maar liefst 20% vet te verwijderen op het behandelde gebied en na de behandeling kun je gewoon weer verder met je dagelijkse bezigheden. Easy does it toch!

Over Cryolipolyse:

Een Cryolipolyse behandeling pakt gedurende 30-45 minuten de probleemzones aan die met sporten en een gezond dieet niet weg te krijgen zijn. Na de behandeling  verlies je ongeveer 1 tot 2.5 cm omvang per aangepakte zone. Deze innovatieve methode is erop gericht om kleine vetophopingen op het lichaam duurzaam te verwijderen. Het is voor het mooiste resultaat wel belangrijk om lekker te blijven sporten en gezond te blijven eten. De Cryolipolyse kan uitgevoerd worden op de buik, benen en taille.

De behandeling zelf:

De behandeling duurt slechts 30-45 minuten en is vrijwel pijnloos. In de tussentijd kun je lekker naar muziek luisteren, een boekje lezen of gewoon even wegdromen. De Cryolipolyse-behandeling is super populair omdat het snel en pijnloos is. Plus je hebt slechts 2 a 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. En het vet? Dat komt niet meer terug (mits je natuurlijk je healthy lifestyle doorzet inclusief af en toe een sessie Kayla Itsines).

Maak vandaag nog een afspraak voor een intake en dartel zelfverzekerd rond op het strand deze zomer! Happy freezing!

Prijs vanaf € 199,00

Op onderstaande foto zien we Kimberley Chantal (o.a. van Reality Show “NietLullenMaarPoetsen”) en Kimberley Beau bij ons in de stoel voor haar fat freeze behandeling!