MENUMENU
MENUMENU

Werken bij KNAP

Enthousiaste en ervaren huidtherapeute

KNAP Institute in Amsterdam is met spoed opzoek naar een enthousiaste en ervaren huidtherapeute voor 16-24 uur per week.

In de rol van huidtherapeute voer je huid verbeterende behandelingen uit en stel jij voor jouw klanten een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. De behandelingen die je onder andere zult gaan uitvoeren zijn laser behandelingen (gezicht & lichaam), pigment behandelingen, acne behandelingen en peelings. Daarnaast is het jouw taak om de klant optimaal te begeleiden vanaf de intake tot en met het evalueren van het eindresultaat en het uitwerken van klantreviews. Tevens informeer je jouw klanten proactief over het gehele producten- en dienstpakket van KNAP Institute.

Het is belangrijk dat je:

  • een HBO diploma Huidtherapie op zak hebt
  • een aantal jaar aantoonbare ervaring hebt opgedaan als huidtherapeute
  • ervaring hebt met het uitvoeren van laser behandelingen
  • georganiseerd bent
  • ambitieus bent en altijd streeft naar het best mogelijke resultaat
  • sociaal bent
  • gastgericht bent
  • representatief bent
  • soort dienstverband: deeltijd

Wij bieden een mooie functie aan met doorgroeimogelijkheden in een KNAP en enthousiast team. Je krijgt de kans om dagelijks met de meest innovatieve behandelingen en producten te werken en jezelf verder te ontwikkelen als huidtherapeute. Daarnaast zul je regelmatig trainingen volgen.

Over KNAP Institute

KNAP Institute is een volwaardige kliniek waar voor elk cosmetisch probleem de juiste oplossing geboden wordt. Annebeth heeft zich in New York bij de prestigieuze kliniek van Amy B. Lewis gespecialiseerd in cosmetische dermatologie en heeft inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd. Lindsay mag zich met haar 14 jaar ervaring een zeer ervaren huidspecialiste noemen. Ze beheert vele specialisaties en is expert op het gebied van anti-aging. Lindsay heeft diverse Huidspecialisten opgeleid, samen met haar team begeleiden zij u naar een prachtig, gezonde huid.

KNAP Institute heeft zich gespecialiseerd in de behandelingen die aantoonbaar een “huidverbeterend en huidverjongend” effect hebben. Samen met u werken we naar een mooie gezonde huid. We werken met krachtige behandelingen en intensieve semi-medische producten. Zetten geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur in en werken met oplossingen die de huid zélf tot activiteit aanzetten.

×
KNAP Blog

KNAP Blog

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, de beste beauty tips en de meest recente behandelingen.
 
Lees onze blog

×
KNAP Blog

Onze blog

Blijf op de hoogte! Lees onze blog