MENUMENU
MENUMENU

Werken bij KNAP

Gezocht: Receptioniste

KNAP Institute zoekt enthousiaste en georganiseerde receptioniste

KNAP Institute in Amterdam is met spoed opzoek naar een enthousiaste en georganiseerde receptioniste voor 4 dagen per week. De functie is zo ingericht dat je 2 dagen van 9:00 tot 18:00 zult werken en 2 dagen van 12:00 tot 21:00.

KNAP Institute is een kliniek in Amsterdam Zuid waar het beste van de cosmetische dermatologie en huidtherapie samenkomen. Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop en huidspecialiste Lindsay van der Looij bieden samen met hun team van hoogwaarde huidspecialisten een unieke totaalaanpak aan. Dagelijks worden onze klanten op weg geholpen naar een prachtig gezonde huid.

In de rol van receptioniste houd je je onder andere bezig met het opnemen van de telefoon, het beantwoorden van mails, agenda beheer, bestellingen en facturen. Daarnaast ben je het visitekaartje van KNAP Institute en voel jij je helemaal thuis in de rol van gastvrouw zodat onze klanten zich ook thuis voelen.

Het is belangrijk dat je:

  • stress bestendig bent (het kan soms erg druk zijn)
  • goed kunt functioneren in teamverband
  • geen probleem hebt met multi tasken
  • georganiseerd bent
  • interesse hebt in schoonheidsbehandelingen
  • sociaal bent
  • gastgericht bent
  • representatief bent
  • met basic computer programma´s (Office) kan omgaan

Wij bieden een mooie functie aan met doorgroeimogelijkheden in een KNAP en enthousiast team.

Voel jij je aangesproken? Stuur ons een e-mail

Hopelijk tot snel!

Liefs,

KNAP!

Over KNAP Institute

KNAP Institute is een volwaardige kliniek waar voor elk cosmetisch probleem de juiste oplossing geboden wordt. Annebeth heeft zich in New York bij de prestigieuze kliniek van Amy B. Lewis gespecialiseerd in cosmetische dermatologie en heeft inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd. Lindsay mag zich met haar 14 jaar ervaring een zeer ervaren huidspecialiste noemen. Ze beheert vele specialisaties en is expert op het gebied van anti-aging. Lindsay heeft diverse Huidspecialisten opgeleid, samen met haar team begeleiden zij u naar een prachtig, gezonde huid.

KNAP Institute heeft zich gespecialiseerd in de behandelingen die aantoonbaar een “huidverbeterend en huidverjongend” effect hebben. Samen met u werken we naar een mooie gezonde huid. We werken met krachtige behandelingen en intensieve semi-medische producten. Zetten geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur in en werken met oplossingen die de huid zélf tot activiteit aanzetten.

×
KNAP Blog

KNAP Blog

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, de beste beauty tips en de meest recente behandelingen.
 
Lees onze blog

×
KNAP Blog

Onze blog

Blijf op de hoogte! Lees onze blog