Zo verschijn je strak in je vel op het strand deze zomer!

 

Na alle paaseitjes en chocolade hazen is het de hoogste tijd om aan je bikini body te gaan werken. Want voor dat je het weet staat de zomer voor de deur en de bikini trends voor dit seizoen (aka hoog opgesneden broekjes) bedekken niet heel veel ;). Sporten en gezond eten is ontzettend belangrijk voor een mooi lijntje maar bindweefselmassage mag ook absoluut niet ontbreken.

Slank, vol of stevig; bijna alle vrouwen hebben (helaas) last van cellulite. Bindweefselmassage biedt de oplossing in de strijd tegen cellulite en als je nu begint ga je zeker genieten van een verbeterde huidstructuur deze zomer.

Bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen en zorgt voor huidverbetering en verstrakking. De doorbloeding wordt gestimuleerd en blokkades worden weggemasseerd. Bindweefselmassage helpt echt om de huid te verstevigen. Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt kan de huid ook beter voedingsstoffen op nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. verklevingen ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd.

Bindweefsel wordt in een kuurvorm gedaan waarbij je moet rekenen op minimaal 6 behandelingen om effect waar te nemen. Idealiter start je met een kuur a 12 behandelingen en vervolgens kun je het resultaat bijhouden met een maandelijkse behandeling. Het is wel heel eventjes doorbijten en dan met name in het begin want bindweefselmassage kan best wat pijnlijk zijn. Na een aantal behandelingen heb je minder blokkades onder je huid en zal de behandeling aangenamer worden.

Belangrijk is om bindweefsel echt als onderdeel van je fitte levensstijl te zien. Voor het beste resultaat drink je veel water en groene thee, sport je regelmatig en vermijd je suiker en andere verzurende producten. Je kunt je huid ook nog een extra handje helpen door mineralen in te nemen. Bijvoorbeeld skin base van LaViesage is erg fijn.

De voordelen op een rij:

  1. Opheffing van onderhuidse verklevingen

  2. Zichtbare vermindering van cellulite

  3. Afbraak van vetafzettingen

  4. Stimulatie huiddoorbloeding

  5. Verjonging huidstructuur

  6. Verbetering huidconditie

  7. Minder last van vermoeide benen

  8. Aanmaak nieuw bindweefsel

  9. Sneller afvallen icm sport

  10. Strakkere huid

Wanneer kom jij langs voor je eerste sessie? Verkrijgbaar vanaf EUR 49 (PS Je kunt ook hier een gratis proefbehandeling aanvragen)